⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

47 de 2-1 one gecmissin 70 e kadar bir gol daha atmaya cabalamadik resmen top dolastirdik golu yedik gol atmaya ugrastik

Rezalet uflesen gol olur rakip takimon defansi les gibi bu mac tamamen osimhenin beceriksizligidir baska birsey degil

5 tane kacirdi tek basina

çok gol kaçırmıyoruz çok gol yiyoruz bu maç 2-0 bitmeliydi ama 2-3 bitecekti neredeyse!!!

Ben böyle beceriksizlik görmedim, atılamayan goller bir yana yenen 2.gol o kadar rezil ki, amatörlüğün zirve yaptığı maç oldu. İç sahada çok ucuz giden 4 puan ve ikisi de semt takımlarına... Sövsem olmuyor, ne desek boş, kazanmak için her türlü imkan vardı ama şu maçı berabere bitirmeyi becermek net olarak futbolcuların suçudur. Kaleciyi kahraman yaptılar başımıza, her top üzerine gitti zaten.

Yani onu diyorum aslinda, su kadar pozisyonu golle bitiremedik belki paralel evrende su mac 5-1 falan bitmisti. Bu kadar kacirirsak puan kaybi olur. Buna bir cozum uretmesi lazim teknik ekibin.
Demirbay'ın orda bitirememesine bahane bulamam - daha net top olamaz. Kafa futbolda değil demek - geçen sezon çatallara takan adam basit plase çıkaramıyor.

Bats 1 metreden içeri vuramıyor topu

Bide hoca Batshuai'den gir geriden icardi gibi üstüne adam çek, çekerken bitirici top dağıt işini bekliyor.

Forma adaletini dağıtmalı biraz...15 oyuncuyla iki kulvar gitmez..

Seversin sevmezsin ama Hakim Jelert gibi oyuncularım 10 dakikalık oyuncular değil. Ya hiç değişiklik yapma ya da mantıklı davran.
Oyuncuların da motivasyonunu hiç ediyorsun

bir daha yapı diyenin anasına sövmek lazım altyapımız olmakla itham edilen takım evimizde puan alıyor

Kerem denen avarel pres yapmaz mücadele atmez dribbling atmaz bir ayakları iyi dedik..O son golü atamiyorsan bas git birader takımdan

Rakibe kizma olayıda yeni moda oldu ,okadar çok pozisyona giriyorsan atacaksın, rakipler birsey yok 7 tane net pozisyonu kalecinin üzerine vurduk

Çok pozisyon kaçırdık diye 2 gol yemek zorunda mıyız? Eyüp kim ki bize 2 gol atıyor?? Kafayı yiyeceğim ya.
Kanatlara top şişir çevir içeri gol. Rakipler işi çözdü. Bek olmadığından kevgire dönüyoruz. Al 3’lü sevdanı monte et şimdi

Osimhenle İcardiyi bir tutmayın abi topu kovalayan adamla bekleyen adamın bitiriciliği bir olmaz, Osimhen canavar gibi adam 3 net asisti var bugün her topa giriyor uzun atıyorsun indiriyor. İcardi gol noktalarında daha dinç daha rölanti oynuyor. Vallahi bu Osimhen eleştirilerini okudukça baygınlık geçiriyorum umarım devre arası gider İcardi ile Young boys a elenmeye devam ederiz.

Puan kaybı kredisini sivasta kullanırız diyordum burada kullandık artık sivasi yenmeliyiz tam bir kuş taşa çarptı maçı oldu berke o pozisyonu kurtarinca anlamıştım puan kaybı olacağını sağlık olsun hâlâ öndeyiz
Her şerde bir hayır vardır anlayana hoca da artık icardisiz şu 3lü saçmalığından vazgeçer belki

bodrum maçında da boş kaleye kaçırdık. Döndü top90 da direkten döndü. Bu hafta 4.70xg var kalecinin üstüne hepsi. Şu olayı bi aşamadık

Arkadaslar sıkmayın caninizi. Bu bir yol kazasiydi. Olur boyle maclar. Yorgunluga ragmen takim elinden geleni yaptı. Bazen girmedi mi girmiyor yapacak bisey yok. Fark 3 e inse ne olacak. Biz onlardan daha iyi takimiz. Her halukarda sezon sonu rahat bi sekilde ipi gogusleyecegiz merak etmeyin.

Yarın selcuk hocam da bize bi guzellik yaparsa degmeyin keyfimize.

muslerayla olmaz devre arası yollayacaksın yada kaleci alacan.Ne var ne yok yiyor refksler bitmiş.Yunus son 2 3 maçtır yokları oynuyor berbat.Yunusu ikinci yarıya bile sokmazdım.

Geri
Üst Alt