⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Bu macin hakki berabelik degil ama 2 farki bulamayinca her zaman gol yemenin riskini tasiyorsun. Birde kalenin önünde bukadar beceriksiz olunmaz. Kaleci maleci hikaye.

çok gol kaçırdığın maç 0-0 biter rezilsen 0-1 biter ama 2-2 bitmez be abi bari savunma yapın

47 de 2-1 one gecmissin 70 e kadar bir gol daha atmaya cabalamadik resmen top dolastirdik golu yedik gol atmaya ugrastik

Rezalet uflesen gol olur rakip takimon defansi les gibi bu mac tamamen osimhenin beceriksizligidir baska birsey degil

5 tane kacirdi tek basina
golüfr metahan yüzünden yedik resmen uyuyuor. ve aşırı yaval ulan 20 yaşındasın daha ölü gi,bisin

Ziyech ve Kerem Demirbay değişiklikleri nedir allasen yahu? Sara neden çıkar?

Şerefsizlerin operasyonu başarılı oldu şimdi kına yakıyorlardır. 50 tane pozisyona gir atama sonra 3 kere gelsinler ikisi gol olsun. Bu şekilde şampiyon olamazsın. Bir de sahaya ve VAR'a da tetikçileri atayınca böyle oluyor.

Şimdi yönetim çıksın istediği kadar konuşsun bir faydası yok. Yarın da hakemle makemle Antep maçını bu eşeklere hediye ederler sen de ağzını açıp izlersin. Basiretsiz kepaze herifler.

Tayfur denen itin beşiktaş maçını nasıl sattığı ayan beyan ortadayken peşine bu maça çıkarıp götünü yırttırıyorsan orada aşağılık bir yapı vardır.

Bizden cacık olmaz.Her maç aynı halt ama bu iş bilmez taraftara göre süperiz.gördünüzmü oyunu.
Ama yok süper oynadık ama çok kaçırdık dersiniz siz.karambole pızisyonlar uzaktan şutlar..Kaçan çok net belki iki üç tane pozisyon vardır.Her maç aynı halt..Kötü oymadığımız maç iyi oymadığımız maçtan fazla..ama iş bilmez yorumculara taraftara sorsan uçuyoruz.

Çapsız yönetim nefretimsiniz.Sizin yapacağınız transferlere sokayım.Bu hakemlere tepkiyi baştan verecektiniz.Sizi sözde Galatasaraylılar.
şu leş ligde bir şekilde gidiliyor..Ama gözler kör..İş bilmezlik paçalardan akıyor.Bu takım şampiyonlar liginden elendi.Köy takımlarına karşı sürekli zorlanıyoruz.Ama bir tothenama karşı iyi oynadık diye orgazm oluyoruz.Harcanan paraya bakıyoruz oyunculara verilen paralara göre başarımıdır bu?

Okan buruk sana söyleyecek söz yok.sadece şunu söylüyorum yatın kalkın dua edin yönetimle birlikde Galatasarayın başındasınız.

Hocaya tek noktada kızıyorum ziyech-demirvay yerine baris-sara kalsa bu maçı bir şekil alabilirdik..

Geri
Üst Alt