Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavaştan saflara geri dönelim
9 eksikli eyupe 5-6 golü kaçırmayı marifet gibi anlatiyolarBugün bir kez daha anladım bize rahat şampiyonluk diye birşey yok son haftaya kadar gider yine kimse birşey yapmasa biz mallık yaparız şu maçtaki gibi..
Puan kayıplarına gel 3-0dan k.pasaya , 9 eksikli eyupe bir de 20 tane gol kacirmissin..
Delirmemek elde değil
Aynen ve işin garibi hakemler yüzünden filan değil şu 2 puan kaybida iç sahada bizzat kendi malliklarimizla oldu yani feneri cesaretlendirdik durduk yereBugün bir kez daha anladım bize rahat şampiyonluk diye birşey yok son haftaya kadar gider yine kimse birşey yapmasa biz mallık yaparız şu maçtaki gibi..
Puan kayıplarına gel 3-0dan k.pasaya , 9 eksikli eyupe bir de 20 tane gol kacirmissin..
Delirmemek elde değil
Ben uzun zamandır bu kadar gol kaçırdığımız maç hatırlamıyorum geçen sene Antep maçı vardı Barış'ın son dakikalarda sol ayağıyla vurduğu o maçtada inanılmaz kaçırmıştık.Tam olarak bu sezonun özeti. Bu kadar kolay pozisyon harcayıp da bu kadar kolay gol yediğimiz bir sezon hatırlamıyorum uzun süredir.
Ekli dosyayı görüntüle 269159
Ekli dosyayı görüntüle 269160
Tam olarak bu sezonun özeti. Bu kadar kolay pozisyon harcayıp da bu kadar kolay gol yediğimiz bir sezon hatırlamıyorum uzun süredir.
Ekli dosyayı görüntüle 269159
Ekli dosyayı görüntüle 269160