⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

IMG_4439.webp
@Arda Kerim

berkeye filan kalmaz hakemler işi halleder o maçta şikecelere havadan penaltıyı yapıştırılar.

Oyuncular iyiydi sadece beceriksiz ve şanssızdı lar. Hocanın taktik her maç olmuyor birşeyler düşünmeli. Ama hakem de suçsuz değildi maçın canına okudu...

Osimhen harika bir futbolcu. Gerçekten bizde olması muazzam bir şey.

Sadece bir eksiğinden bahsedeceğim ve bu eksiği bizim oyun yapımızdan dolayı çok ön plana çıkıyor.

Farkındaysanız Osimhen topu önüne alıp yardırdığı an bildiğiniz süperman modu açıyor, durdurulamıyor adeta. Keza ani ataklarda kendisine gelen hava toplarında da öyle.

Ancak dar alanda verkaçlarda ve karambol olmasa da karambolümsü anlarda maalesef çok etkisiz kalıyor. Demek istediğim, bugün özellikle 2-2 olduktan sonra Eyüp tamamen 11 kişiyle yaslanmışken, Osimhen'e sadece hava topu gönderebilme şansımız oldu. Ceza sahası içi ve yay önü ana baba günü oldu ve maalesef Osimhen kayboldu.

Bunun sebebi ise Osimhen'de bazı golcülerde gözüken o topun nereye düşeceğini koklama dediğimiz içgüdünün bence olmaması; örnek vermek gerekirse İnzaghi, Raul, İcardi, Jardel gibi futbolcular böyledir. Top ayağına geldi zannedersin ama içgüdüsel olarak oraya gitmiştir o futbolcu

Sara maçı aldıracak yegane adam oldugu için cikti,tıpkı kasimpasa macinda oldugu gibi.ama akıldan yoksun degilseniz ve ayni şeyleri surekli yazdığınızı görüp yeter diyemiyosaniz futbol konuşmanın da manası yok.65 de yunus ve baris çıkıp jelert ve ziyech girse alırdın maçı.değişiklikleri konustugumuz 100. mac artik.bu kadar kasmaya gerek yok hocaya laf etmemek için.

Bugün bir kez daha anladım bize rahat şampiyonluk diye birşey yok son haftaya kadar gider yine kimse birşey yapmasa biz mallık yaparız şu maçtaki gibi..
Puan kayıplarına gel 3-0dan k.pasaya , 9 eksikli eyupe bir de 20 tane gol kacirmissin..
Delirmemek elde değil

Liderliği kaybedersek bu 3-5-2 rezilliği ve sagbeksizlikten kurtuluruz belki.sacmasapan fanteziler.insallah liderliği kaybederiz,yoksa şampiyon olamayız bu facia dizilislerle

Bugün bir kez daha anladım bize rahat şampiyonluk diye birşey yok son haftaya kadar gider yine kimse birşey yapmasa biz mallık yaparız şu maçtaki gibi..
Puan kayıplarına gel 3-0dan k.pasaya , 9 eksikli eyupe bir de 20 tane gol kacirmissin..
Delirmemek elde değil
9 eksikli eyupe 5-6 golü kaçırmayı marifet gibi anlatiyolar

Delirmemek elde değil
Aynen ve işin garibi hakemler yüzünden filan değil şu 2 puan kaybida iç sahada bizzat kendi malliklarimizla oldu yani feneri cesaretlendirdik durduk yere

Yani işin açıkçası 3 gün önce zaten çok yorucu bir maçtan çıktığımız için bu maçta hiç böyle üstün bir hücum oyunu beklemiyordum. Puan kaybı olabilir ama durağan bir oyunla olur diyordum

Tam olarak bu sezonun özeti. Bu kadar kolay pozisyon harcayıp da bu kadar kolay gol yediğimiz bir sezon hatırlamıyorum uzun süredir.

Ekli dosyayı görüntüle 269159
Ekli dosyayı görüntüle 269160
Ben uzun zamandır bu kadar gol kaçırdığımız maç hatırlamıyorum geçen sene Antep maçı vardı Barış'ın son dakikalarda sol ayağıyla vurduğu o maçtada inanılmaz kaçırmıştık.

Ama bu maç bariz şekilde hepsini sollar resmen hatırladığım 10 tane net pozisyon var tek tek sayarım hatta daha fazla bile olabilir.

Okan yine zamanında değişiklik yapmadın. Ne diyeyim ne edeyim bilmiyorum. Çok kaçırdık cok. Tayfur jk maçında son dakika penaltı aldırır bizim maçta ulti açar diyecek bir şey yok

Penaltiyi gectim savunmacilari osimhene yaptigi hareket kirmizi kart. Gaddarca tepiyor. Sonra jelert atsa ne güzel olurdu. Öz güven bulurdu, hoca golü atsa gelecek mac kesin ilk 11de oynatirdi.

Geri
Üst Alt