Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Oyun olarak kötü degiliz totnham macida fark olmaliydi ama kale önünde amatörle bagliyoruz nedense.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da bi zahmet 100mluk forvet halledecek. Bu kadar bol keseden pozisyon harcarsa a+ takımları unutsunOyun olarak kötü degiliz totnham macida fark olmaliydi ama kale önünde amatörle bagliyoruz nedense.
Ben bildim bileli biz çok kaçırıyoruz.yeni bisey değilDünyaları kaçırdık bu kadar becereksiz olunmaz.
Ekibimize yalı çocuğu tarafından büyü yaptırılma ihtimali mevcut. Malum takıma karşı her takım kamyonla gol kaçırıyor, biz de rakiplere karşı kamyonla gol kaçırıyoruz.Ben bildim bileli biz çok kaçırıyoruz.yeni bisey değil
3lüden vazgeçmemiz lazım cidden. Sallai barış yunus kim oynarsa oynasın defansa dönmüyor3 lü savunmanin ne kadar tehlikeli ve dağılmaya müsait olduğunu görmüş olduk. Ayrica orta sahalarimiz fizik olarak sahayı dolduramadiklari için stoperler maç boyu hayvan gibi mücadele edip bir de üstüne oyun kuruyorlar. Bunun sonucunda da sürekli sakatlik sorunu yaşıyoruz geri tandemde.
Tek sıkıntımız 3lu oynamak goller gelirEkibimize yalı çocuğu tarafından büyü yaptırılma ihtimali mevcut. Malum takıma karşı her takım kamyonla gol kaçırıyor, biz de rakiplere karşı kamyonla gol kaçırıyoruz.
Digerleride ayni.Onu da bi zahmet 100mluk forvet halledecek. Bu kadar bol keseden pozisyon harcarsa a+ takımları unutsun
3 lü oynamamız gol yememize sebep oluyordur en fazla. Gol atamamak beceriksizlik veya cenabetlik. Bukadar pozisyonu sürekli harcamak normal değil.Tek sıkıntımız 3lu oynamak goller gelir
Dönülecek gibi değil ki. Bu adamlar kanat bek değil malesef bunu bi idrak edemedik. Evet juventus oynuyor mesela onlar bile terk etmeye başladı bu sistemi. Oynadıkları dönemde 50 yıllık bir kültür olduğu için buna göre oyuncu yetiştirip transfer ettiler. Ayrica hayvan gibi güçlü fizikli orta sahalarinin olması gerekiyor. Forvetleri nin kanatlara inebilen ayakları düzgün adam geçebilen forvetler olması gerekli. Biz kara düzen geçtik bu sisteme malesef. Eldekilerle halletmeye çalışıyoruz ancak bu sisteme uygun kimse yok takımda. İyi bir şekilde idare ettik bugüne kadar güzel maçlarda çıkarttık ama artık terk etmemiz gerekiyor ah vah etmeden.3lüden vazgeçmemiz lazım cidden. Sallai barış yunus kim oynarsa oynasın defansa dönmüyor
3 lu oynarsak daha çok sıcacak takım.gol yemelerin puan kaybina neden oluyo iste.Gs her maç gol yememeli3 lü oynamamız gol yememize sebep oluyordur en fazla. Gol atamamak beceriksizlik veya cenabetlik. Bukadar pozisyonu sürekli harcamak normal değil.
Biz kanat beksiz 3 lü oynuyoruz.çok riskli bir sistem.bizim kanat bekler hücum oyuncusu gibi oynuyor geri dönmüyor hiç. Normalde defansif yönü olan adamlarla oynanır bu sistemDönülecek gibi değil ki. Bu adamlar kanat bek değil malesef bunu bi idrak edemedik. Evet juventus oynuyor mesela onlar bile terk etmeye başladı bu sistemi. Oynadıkları dönemde 50 yıllık bir kültür olduğu için buna göre oyuncu yetiştirip transfer ettiler. Ayrica hayvan gibi güçlü fizikli orta sahalarinin olması gerekiyor. Forvetleri nin kanatlara inebilen ayakları düzgün adam geçebilen forvetler olması gerekli. Biz kara düzen geçtik bu sisteme malesef. Eldekilerle halletmeye çalışıyoruz ancak bu sisteme uygun kimse yok takımda. İyi bir şekilde idare ettik bugüne kadar güzel maçlarda çıkarttık ama artık terk etmemiz gerekiyor ah vah etmeden.
Bizde onu anlatiyozBiz kanat beksiz 3 lü oynuyoruz.çok riskli bir sistem.bizim kanat bekler hücum oyuncusu gibi oynuyor geri dönmüyor hiç. Normalde defansif yönü olan adamlarla oynanır bu sistem
Yunus zaten kanat bek oynayamaz, barışın savunma bilgisi yok ama temposu var.Barışa kızmıyorum, çocuğun futbol zekası düşük ama çok çalışıyor çok mücadele ediyor. Yunusa kızdım şahsen çünkü bizdeki 2 sezon önceki mıymıntı futboluna döndü yine. Yunus bu sezon yükselişe geçtiği dönemdeki gibi agresif,dikine ve sorumluluk alarak oynamalı. 10 numara bölgesinde oynamasına rağmen çok etkisizdiBizde onu anlatiyozsonra barisa yunusa kızıyorsunuz