⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Objektif yumuşak g.....lü Gs medyasına ve yorumcularna uyuz oluyorum, 2 penaltı verilmedi, yediğimiz gol öncesi faul var, hala o öyle ama şu da şöyle diyen ler var.
Özellikle Evren Göz denilen vatandaşa ayrı ayar oldum...

Objektif yumuşak g.....lü Gs medyasına ve yorumcularna uyuz oluyorum, 2 penaltı verilmedi, yediğimiz gol öncesi faul var, hala o öyle ama şu da şöyle diyen ler var.
Özellikle Evren Göz denilen vatandaşa ayrı ayar oldum...
Bulundukları yerlerde aksini söylerlerse işlerini kaybederler.

Fenerli arkadaşlarım sagolsun adamlar nasıl mutlu olduysa akşamdan beri telefonum susmadı, herifler yüzyıllık boşalma yaşadılar sanki

Fener'in oyunu izledikçe... Dün mis gibi top oynadık. Helal olsun oyuna. Maalesef şanssızdık.
iç saha maçı olduğu için şanssızlıktan biraz beceri ve net pozisyon bitirememe hastalığımız diyorum ben.

tottenham 3-2 değil 6-2 falan bitmişti EN kötü mesela .. kaç maçtır bu derdi yaşıyoruz.

iç sahada puan bırakmak LİGDE deli ediyor beni. Paşa maçının etkileri hala üzerimdeyken bu skor çok tadımı kaçırdı.

"Arda Kızıldağ GSli " tivitleri paylaşmadılar mı daha

Mis gibi falan oynamadık çünkü karşmızda bir futbol takımı bile yoktu, kendimizi kandırıyorduk ki onu bile beceremedik.

Dorukhan 2 yıl aranın ardından ilk kez ilk 11 başladı o da farklı mevkide. Claro kesik yemiş hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu. Sol bekleri Caner futbolda koşmayı bırakalı 10 yıl oluyor. Tayfur'un 8 numara oynamasına Bruno diye herhangi bir insanın sol açık oynamasına gelmiyorum bile, şampiyonluğun yitirildiği maç olarak 5-10 yıl sonra umarım konuşulmaz.

Mis gibi falan oynamadık çünkü karşmızda bir futbol takımı bile yoktu, kendimizi kandırıyorduk ki onu bile beceremedik.

Dorukhan 2 yıl aranın ardından ilk kez ilk 11 başladı o da farklı mevkide. Claro kesik yemiş hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu. Sol bekleri Caner futbolda koşmayı bırakalı 10 yıl oluyor. Tayfur'un 8 numara oynamasına Bruno diye herhangi bir insanın sol açık oynamasına gelmiyorum bile, şampiyonluğun yitirildiği maç olarak 5-10 yıl sonra umarım konuşulmaz.

Haklilik payi var; rakip kompakt oynadi ama ve motive oldugunda iyi futbol oynayabilecek oyuncular vardi kadroda. Yine de bizim ekip ayakta durmakta zorlaniyordu, Yunus, Mertens falan yuruyemeyecek haldeyken kac dakika oynatti onlari Okan hoca.

Bu lig'de GS'in kalitesine cevap verebilecek takim yok. Ancak biz kendimiz isleri komplike edebiliriz. Bunun uzerinde medya & TFF destegi ile Fenerbahce ister istemez yarista tutulacak. Biz su anda 4 puan kaybettik kendi hatamizdan, ikisi de Okan hoca'ya yazar. Bu 4 puan bile rakibin umutlanmasini sagliyor ve farki bir maça dusuruyor.

Sivas'a karsi, Trabzon ya da atiyorum BJK deplasmaninda bu puanlari versek birsey demez insan, ama cebimizde olan 3 puan gidince isler komplike oluyor. Puan kaybi yasamamamiz gereken iki macta puan kaybi yasadik, buna cevaben FB'den deplasmanda 3 puan aldik. Simdi bu puanlar kompanze etmek icin Sivas deplasmani, Goztepe deplasmani ve BJK/TS deplasmaninda 3 puan almamiz lazim. Yoksa isler zorlasir.

Eyupspor'a karsi briaz daha dikkatli oynasaydik, sacma sapan Sivas deplasmaninda puan kaybi o kadar cok onemli olmayacakti. Simdi olasi puan kayiplari ortadaki puan farkini bile esitleyebilir. 2 haftada bambaska resme doner lig.

Geri
Üst Alt