Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.407
- 15.023
- 2.978
Mac forumunda golu yedigimiz anda faul diye yazmistim da gören olmamış
Hakem dahil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac forumunda golu yedigimiz anda faul diye yazmistim da gören olmamış
Galatasaray'a gol atmak ne kadar kolayoğlum bize gol atmak ne kadar kolay la
Bulundukları yerlerde aksini söylerlerse işlerini kaybederler.Objektif yumuşak g.....lü Gs medyasına ve yorumcularna uyuz oluyorum, 2 penaltı verilmedi, yediğimiz gol öncesi faul var, hala o öyle ama şu da şöyle diyen ler var.
Özellikle Evren Göz denilen vatandaşa ayrı ayar oldum...
Fırıldak heryeri satın almış, Örneğin Tümer le Ersin in yanına sırf görüntü olsun diye Gs lı ama Türkçesi hitabeti yetersiz Ümit Karan ı bilerek koymuşlar mesela..Bulundukları yerlerde aksini söylerlerse işlerini kaybederler.
Abi inanilmaz bi adam bunu bile bildiOranlar bu Maç'ta Eyüpspor'a Çifte Şans diyo ben de 1/2 olan Maç bile çıktı![]()
Daha Maç bitmedi ulanAbi inanilmaz bi adam bunu bile bildi
1.07 veriyordu gsye
Eyüp gs macindasin üstad ne bitmediDaha Maç bitmedi ulanUğurla anlaştık Gaziantep Fk yenilmezse Malmö Maç'ında Şahin de burda sen söyle
![]()
Ne bileyim diğer Maçla beraber söyledin diye ayıktımEyüp gs macindasin üstad ne bitmedi
iç saha maçı olduğu için şanssızlıktan biraz beceri ve net pozisyon bitirememe hastalığımız diyorum ben.Fener'in oyunu izledikçe... Dün mis gibi top oynadık. Helal olsun oyuna. Maalesef şanssızdık.
Mis gibi falan oynamadık çünkü karşmızda bir futbol takımı bile yoktu, kendimizi kandırıyorduk ki onu bile beceremedik.
Dorukhan 2 yıl aranın ardından ilk kez ilk 11 başladı o da farklı mevkide. Claro kesik yemiş hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu. Sol bekleri Caner futbolda koşmayı bırakalı 10 yıl oluyor. Tayfur'un 8 numara oynamasına Bruno diye herhangi bir insanın sol açık oynamasına gelmiyorum bile, şampiyonluğun yitirildiği maç olarak 5-10 yıl sonra umarım konuşulmaz.