⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Herkes jelert yazıyor ama bence boşuna dil döküyoruz hoca istemiyor o çocuğu belli ,devre arasında kiralayacaktir eminim
yerinede çelimsiz yunusu koyuyor birde ikiside aynı fiziken. Yaw Yunus oynadığı kadar jelert mi oynayamayacak kanat bekte. Yunus'u öne jelerti kanat beke koy bitti gitti.

Yunus'un önde oynaması lazım kanat beke atıp durma şu çocuğu hoca. Sallai'yi arkaya Yunus'u öne koyalım.

Dk 5 rakiple ikiye bir kalınca Yunus

1732902701798.webp

Girdiğimiz pozisyonların çeyreğini atarsak minimum 2-3 gol olur.

Haftalardır aşırı derecede gol kaçırıyoruz. Şu takımı bi üfletin.

Tekrar söylüyorum Barış ve Yunus dinlenmeli. Hele önümüzde fiziki açıdan 2 tane kazık maç varken bu iki kanat bek olmayan topçuyu oynatmaya devam edersek çok kötü olacak. Eyüp maçını da Barışsız Yunussuz kazansın bi zahmet.

Muslera
Metehan Sanchez Abdülkerim
Jelert Torreira Sara Sallai
Ziyech Mertens
Osimhen

Devre arası Mertens çıkar Bats girer işte.

Dk 65 sonrası çok gerekirse Yunus vs dahil olur oyuna

Ciddi anlamda Okan hoca nasıl çıkartırdı acaba diye düşünmeden, ben nasıl bir kadro çıkarırdım acaba bu maça diye düşündüm de;

Dümdüz 3-5-2 sanırım

Muslera
Metehan - Sanchez - Abdülkerim
Jelert - Torreira - Efe Akman - G. Sara - Sallai
Barış Alper - Osimhen

Tekrar söylüyorum Barış ve Yunus dinlenmeli. Hele önümüzde fiziki açıdan 2 tane kazık maç varken bu iki kanat bek olmayan topçuyu oynatmaya devam edersek çok kötü olacak. Eyüp maçını da Barışsız Yunussuz kazansın bi zahmet.
Kesinlikle doğru ama bizim hoca bu konularda doğruyu görüp ama uygulamayanlardan ,aylardır barış çok yorgun hiç dinlendiremedik diyor ama 1 maç bile dinlendirmedi ,hocanın tarzını çözdük artık oyuncu fiziken düşüp bayılsada sakatlanana kadar oynatıyor bunu icardi de yaşadık, maç içinde bile yorgun bitik oyuncuları dinlendirmeyi pek sevmiyor ,çok riskli iş ama adamın tarzı bu

Rakibin yarısı yok rakipten çok sakatlık ihtimalinin yüksekliğinden çekiniyorum doktor yener ince de bahsetti bu konudan Allah muhafaza davinson osimhen bi sakatlanırsa çok kötü olur nelsson iyi durumda olsa sanchez otursun diyecem nelsson berbat durumda skoru alıp ikinci yarı sanchez osi tor hepsini çıkarmak lazım

Okan Buruk, Eyüpspor maçında rotasyon yapacak.

* Mertens, Torreira ve Yunus gibi isimler dinlendirilecek.

* Osimhen'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

* Metehan 11'de olacak.

* Sallai, Berkan, Ziyech 11'de olacak.

[Milliyet]

@Weli Baltacı

çok iyi haber barış ve sara ve hatta davinson da dinlenmeli bir daha bu maç gibi bir fırsat bulamayız.

metehan nellson apo
jelert kerem berkan sallai
ziyech yusuf
bats

11 ile çıkmalıyız

Geri
Üst Alt