⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

bu maçı pazartesi ya da salıya ertelemeyen federasyonun da gelmişini geçmişini seveyim ! ulan bir takım herkesle mi savaşmak zorunda kalır sürekli ya? !

IMG_5927.webp

çok iyi haber barış ve sara ve hatta davinson da dinlenmeli bir daha bu maç gibi bir fırsat bulamayız.

metehan nellson apo
jelert kerem berkan sallai
ziyech yusuf
bats

11 ile çıkmalıyız
Ne dinlenmesi üstad bir dahaki maça 7 gün var

7 günde de kendilerine gelemiyorlarsa yapmasinlar bu sporu

okan hoca da trbünde çay içecekmiş takımın başında ismail garcia olacak

Ekşi'de bu maçın başlığı gündeme girmiş ulan aptallar GS ikinizi üst üste koyup koymadı mı Arena'da Eyüp'ü yenmek için Arda'nın yatmasına ihtiyacı mı var

Açılıştan baktım bende de 2/1 var iy 0-1 ms 2-1 gibi.
Okan'ın seri muhabbetini çok konuşuyolar rakip takımlar.Tff ve Mhk bu seriyi fazla sürdürmemek için uğraşıyolar.Bodrum Fk Maç'ında beraberlik olur diye tahmin ediyodum ama bu Maç'ı kazanırız diğer hafta deplasmanda ellerinden geleni yaparlar hakemler berabere bitirebiliriz en fazla.Bodrum Fk Maç'ının o statta oynanmaması gerekiyodu.Şimdi çimleri halletmişler bunu da konuşan 1 yönetim olması gerekiyo ama :D

Okan'ın seri muhabbetini çok konuşuyolar rakip takımlar.Tff ve Mhk bu seriyi fazla sürdürmemek için uğraşıyolar.Bodrum Fk Maç'ında beraberlik olur diye tahmin ediyodum ama bu Maç'ı kazanırız diğer hafta deplasmanda ellerinden geleni yaparlar hakemler berabere bitirebiliriz en fazla.Bodrum Fk Maç'ının o statta oynanmaması gerekiyodu.Şimdi çimleri halletmişler bunu da konuşan 1 yönetim olması gerekiyo ama :D
Keyifler nasil muradim

Yönetim Allah'a emanet gidiyor zaten dua etsinler takım bir şekil kazanıyor da bu kadar hakem hatası rakip takımların illegal işlerine susmalarına yönetime dönmüyor tepkiler.

Yönetim Allah'a emanet gidiyor zaten dua etsinler takım bir şekil kazanıyor da bu kadar hakem hatası rakip takımların illegal işlerine susmalarına yönetime dönmüyor tepkiler.
Sarı Kart yalanı attılar şimdi onu bile şu anki tabloyla karşılaştırıp laf atmıyolar.Özellikle Metin gereksiz duruyo bence yönetimde..

Geri
Üst Alt