⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Üstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir
Şu anki durumda fener 6 tane atar hocam. Ciddi diyorum, totem vs değil. fenerin puan kaybı için tek ihtimal var o da derbinin, Sergen'in, Arda'nın veya İsmail Kartal'in jkdeki ilk maçı olması.

arda gsnin çocuğudur ve senden falan 10 milyon kat gslidir muhtemelen

boş yere nefret saçmayınSa
Arda'nın ne çocuğu olduğunu yazarım da banlanmak istemiyorum. İyi bak bakalım benim minnoş Gs'li dostum. Sizin gibi dümenden Gs'lilerin bu takıma verdiği zararı cümle cihan fenerli gelse veremez.

Ha benim GS'liliğim konusuna girmeme bile gerek kalmadı. Hakkında hiçbir fikrim yok ancak anladığım kadarıyla benim Gs için verdiğim mücadelenin onda birini rüyana göremeyecek bir adamsın :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.22 PM (1).webp
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.22 PM (1).webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.22 PM.webp
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.22 PM.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 14
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.21 PM (1).webp
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.21 PM (1).webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.21 PM.webp
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 4.30.21 PM.webp
    72 KB · Görüntüleme: 13
Arda'nın ne çocuğu olduğunu yazarım da banlanmak istemiyorum. İyi bak bakalım benim minnoş Gs'li dostum. Sizin gibi dümenden Gs'lilerin bu takıma verdiği zararı cümle cihan fenerli gelse veremez.

Ha benim GS'liliğim konusuna girmeme bile gerek kalmadı. Hakkında hiçbir fikrim yok ancak anladığım kadarıyla benim Gs için verdiğim mücadelenin onda birini rüyana göremeyecek bir adamsın :)
Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Acun Ilıcalı, Melih Mahmutoğlu ile ahbaplık yapmak, Jk forması giymek ne büyük GS'lilik yahu. Ulan Galatasaray'lılığımızın zekatını versek ancak adam olur bu arda.

yaw sen ne anlatıyon ya

okan hocanın ftnin bunların hepsiyle fotoğrafı var. bi de triplere girmiş dizmiş fotoğrafları ahadhadhghfd bi şey kanıtlar gibi

gs için verdiği mücadele = black fridayde storedan indirimli anahtarlık almak

kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz maalesef.

yaw sen ne anlatıyon ya

dünyada gsli yok o zaman, okan hocanın ftnin bunların hepsiyle fotoğrafı var. bi de triplere gitmiş dizmiş fotoğrafları ahadhadhghfd.

gs için verdiği mücadele = black fridayde storedan indirimli anahtarlık almak

kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz maalesef.
1- Bahsettiğin kişilerle ilgili bir yorum yapmadım
2- benim hakkımda hiçbir bilgin yok

yazık sana ve senin gibilere. sizin gibilerle yol yürümek de ayrı bir utanç ama yapacak bir şey yok. durduk yere gelip şahsi sataştın. bulaşma bana.

Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Acun Ilıcalı, Melih Mahmutoğlu ile ahbaplık yapmak, Jk forması giymek ne büyük GS'lilik yahu. Ulan Galatasaray'lılığımızın zekatını versek ancak adam olur bu arda.
Arda yı ben de sevmem ama Gs liliğinden ziyade karakterinden dolayı. Eğer forma giymekle Gs lı olunmuyorsa zamanında Metin Oktay'da giymişti fenerin formasını renktaş.
Arda iyi bir Galatasaraylı lakin benim gözümde kötü bir karakter.

Geri
Üst Alt