- 10 Mart 2013
- 121.631
- 158.447
- 5.068
Bok iyi oldu. Fb yenecek daha stresli çıkacazÜstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bok iyi oldu. Fb yenecek daha stresli çıkacazÜstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir
Şu anki durumda fener 6 tane atar hocam. Ciddi diyorum, totem vs değil. fenerin puan kaybı için tek ihtimal var o da derbinin, Sergen'in, Arda'nın veya İsmail Kartal'in jkdeki ilk maçı olması.Üstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir
arda kim hasan arda kaşıkçı mıŞu anki durumda fener 6 tane atar hocam. Ciddi diyorum, totem vs değil. fenerin puan kaybı için tek ihtimal var o da derbinin, Sergen'in, Arda'nın veya İsmail Kartal'in jkdeki ilk maçı olması.
Jk sempatizanı olduğunu söyleyen ve jk formalı fotosu olan Arda. Turan olanı.arda kim hasan arda kaşıkçı mı
arda gsnin çocuğudur ve senden falan 10 milyon kat gslidir muhtemelenJk sempatizanı olduğunu söyleyen ve jk formalı fotosu olan Arda. Turan olanı.
Ekibimizde Yasin Öztekin'den daha az şampiyonluk gören birisi maalesef.arda gsnin çocuğudur ve senden falan 10 milyon kat gslidir muhtemelen
boş yere nefret saçmayın
oynadığı dönemin şanssızlığı ona yapacak bişey yokEkibimizde Yasin Öztekin'den daha az şampiyonluk gören birisi maalesef.
Arda'nın ne çocuğu olduğunu yazarım da banlanmak istemiyorum. İyi bak bakalım benim minnoş Gs'li dostum. Sizin gibi dümenden Gs'lilerin bu takıma verdiği zararı cümle cihan fenerli gelse veremez.arda gsnin çocuğudur ve senden falan 10 milyon kat gslidir muhtemelen
boş yere nefret saçmayınSa
Kalacam diyip son anda tüymese daha fazla şampiyonluğu olurdu.oynadığı dönemin şanssızlığı ona yapacak bişey yok
ft gibi
Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Acun Ilıcalı, Melih Mahmutoğlu ile ahbaplık yapmak, Jk forması giymek ne büyük GS'lilik yahu. Ulan Galatasaray'lılığımızın zekatını versek ancak adam olur bu arda.Arda'nın ne çocuğu olduğunu yazarım da banlanmak istemiyorum. İyi bak bakalım benim minnoş Gs'li dostum. Sizin gibi dümenden Gs'lilerin bu takıma verdiği zararı cümle cihan fenerli gelse veremez.
Ha benim GS'liliğim konusuna girmeme bile gerek kalmadı. Hakkında hiçbir fikrim yok ancak anladığım kadarıyla benim Gs için verdiğim mücadelenin onda birini rüyana göremeyecek bir adamsın![]()
yaw sen ne anlatıyon yaArda'nın ne çocuğu olduğunu yazarım da banlanmak istemiyorum. İyi bak bakalım benim minnoş Gs'li dostum. Sizin gibi dümenden Gs'lilerin bu takıma verdiği zararı cümle cihan fenerli gelse veremez.
Ha benim GS'liliğim konusuna girmeme bile gerek kalmadı. Hakkında hiçbir fikrim yok ancak anladığım kadarıyla benim Gs için verdiğim mücadelenin onda birini rüyana göremeyecek bir adamsın![]()
bjk-1 fb-1
sivas-3 gs-2
Kabul mu
329 mesajEmre Belözoğlu, Volkan Demirel, Acun Ilıcalı, Melih Mahmutoğlu ile ahbaplık yapmak, Jk forması giymek ne büyük GS'lilik yahu. Ulan Galatasaray'lılığımızın zekatını versek ancak adam olur bu arda.
1- Bahsettiğin kişilerle ilgili bir yorum yapmadımyaw sen ne anlatıyon ya
dünyada gsli yok o zaman, okan hocanın ftnin bunların hepsiyle fotoğrafı var. bi de triplere gitmiş dizmiş fotoğrafları ahadhadhghfd.
gs için verdiği mücadele = black fridayde storedan indirimli anahtarlık almak
kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz maalesef.
hadi uza büyük gsli1- Bahsettiğin kişilerle ilgili bir yorum yapmadım
2- benim hakkımda hiçbir bilgin yok
yazık sana ve senin gibilere. sizin gibilerle yol yürümek de ayrı bir utanç ama yapacak bir şey yok. durduk yere gelip şahsi sataştın. bulaşma bana.
buradaki mesaj sayısıyla mı oluyor? büyük Gs'li ardanızın burada hiç mesajı yoktur bence329 mesaj
abartılı galatasaraylılık vurgusu
![]()
Arda yı ben de sevmem ama Gs liliğinden ziyade karakterinden dolayı. Eğer forma giymekle Gs lı olunmuyorsa zamanında Metin Oktay'da giymişti fenerin formasını renktaş.Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Acun Ilıcalı, Melih Mahmutoğlu ile ahbaplık yapmak, Jk forması giymek ne büyük GS'lilik yahu. Ulan Galatasaray'lılığımızın zekatını versek ancak adam olur bu arda.
tamam abihadi uza büyük gsli
aleyhine güçlü deliller olmasına ragmen henuz kuş demiyorum. ama gozum ustunde olacak.buradaki mesaj sayısıyla mı oluyor? büyük Gs'li ardanızın burada hiç mesajı yoktur bence![]()