⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Artık saçma sapan fantazilerden vazgeçmesi lazım hocanın, evet gol pozisyonuna giriyoruz ama dünya kadar da pozisyon veriyoruz.Artık herkes yerinde oynamalı, Barış sağda yunus solda Solda jacobs düzelirse, sağda jelert.Şuan mevkisinde oynayan 5 adam falan var.Alkmaar 3 tane atıyordu ilk yarı, eyüp attı ama.

3-5-2,beksizlik ve yapilan geç değişiklikler ile böyle daha çok maç yaşarız,son vuruşlar berbat olmaya devam ederse

En tatsız yani fenerlilere maskara olduk maalesef.
Niye maskara olalim ki? Tel tel döküldüğümüz Kasımpaşa maçı 2. Yarısı gibi olsaydi üzülürdüm. Rahat pozisyona girip atamamak koysa bile ilerisi için umut verici bir durum

Bu maçta en büyük sorumlu Muslera denen heriftir. Kalede normal dursa gol yemezdik maçta. Durmadan bir yere yatma hissi var herifte

Kalecileri değiştirsen 5-1 biterdi maç.
İşte işin kötü yanı bu. Mesela kalede Günay oynasaydı 3 gol yerdik kesin yenilirdik der miyiz? Öyle bir pozisyon yok. Daha doğrusu Muslera en son ne zaman şu maçta çok kötüydük Muslera sayesinde kazandık diyeceğimiz bir maç oynadı? İnanın hatırlamıyorum renktaşım

Öne geçtikten sonra maçı vermeyeceksin abi oyunu kilitleyeceksin. Adamın ismi neydi Tahsin mi ne zikkimsa bukadar rahat pas nasıl atttiriliyor ya 2. Golde. Adamlar 1kere geliyor 20 kere geliyorsun maç berabere bitiyor kafayı yersin
Bu dedigini bizim takim yapamaz arkadasim one gectin 3. golu atip sonra oyunu sogutacaksan kitleme isi filan bizi bozar aslinda bodrumda direkten donen topta kaybedecektikte Allah acidi halimize

Sakin olup bu maçı unutmak gerek her sezon böyle en az bir maç mutlaka oluyor top bir türlü girmiyor ve kazanamıyorsun her maçı kazanamayız zaten bu yüzden ümitsizliğe kapılmadan yola devam etmek lazım fb de puan kaybedecek daha
Hocanın değişiklik zamanlaması konusunda hataları var ama şanssızlığı da var tam jelerti alıp defansif güç katacaktı gol yedik o anda her açıdan şanssızlık vardı inş bir daha böyle şanssız bir maç olmaz

Aynen ve işin garibi hakemler yüzünden filan değil şu 2 puan kaybida iç sahada bizzat kendi malliklarimizla oldu yani feneri cesaretlendirdik durduk yere

Hakem hakem deniyor da davinsonun yerdeki tekmeye direk kırmızı verseler kim ne diyecekti veya 2. Sarıyı verse..
Bizim de penaltıyı yediler iste

Hakem hakem deniyor da davinsonun yerdeki tekmeye direk kırmızı verseler kim ne diyecekti veya 2. Sarıyı verse..
Bizim de penaltıyı yediler iste
Davinsonun hareketi net kirmiziydi sarisi garantiydi ben atar dedim korkup atamadi

Hakemlik bir penalti pozisyonu var onuda vermese niye vermedin demem bariz net bir goruntu gelmedigi icin var devreye giremedi

Niye maskara olalim ki? Tel tel döküldüğümüz Kasımpaşa maçı 2. Yarısı gibi olsaydi üzülürdüm. Rahat pozisyona girip atamamak koysa bile ilerisi için umut verici bir durum
Orası öyle ama hiç umulmadık iç saha maçlarında puan verip rakibi istahlandiriyoruz haftaya siyasi yenemezsek liderliği verebiliriz yani 2 tane zorlu deplasmanı almamız lazim

Musleraya gelene kadar kimler var takimda kotu oynayan onlardan basla once davinson bile berbatti
Davinson gerçekten korkunçtu bu maçta ama Muslera 'nın bunu sürekli hale getiriyor olması sıkıntı. Young Boys maçı neyse denildi, Tottenham maçında Kulusevski atamadı bişey denilmedi, Az maçı Nelsson 'a suç bulundu ee ne yapıcaz bu maçta da Abdülkerim 'e Metehan 'a filan kızarız yediğimiz gollerde böyle böyle devam ederiz herhalde

Şu maçta Muslera 'ya gelene kadar diyemeyiz renktaşım, rakip kalecinin 12 kurtarış yaptığı maçta kalemize gelen 3 şuttan 2 tanesi gol oluyorsa bir zahmet Muslera 'da eleştirilir

Abdulkerim de sakatlanmış, bu hem defansta hem hücumda eksik demek

Geri
Üst Alt