⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Renkdaşlar az sakin be

Puan farkı 6, Fenerbahçe yarın yenerse 3... Deplasmanda bunlara 3-1 sapladık. İkili avaraj da bizde.

Geçen sene bundan daha zordu durum. Liderdiler hatta bi süre.

Olur böyle şeyler diyelim.

Haftaya Sivas'a koyarız, BJK de Fener'e koyar bi anda her şey tersine döner lol
bjk fener'e ancak çay koyar üstat

Rotasyonda dar bu konuda aslında hocayada pek bir şey dememek lazım oynamayanlara bakınca Nelsson, Ziyech vs. ilk 11'in net bir alternatifide yok elimizi baya sıkışmış durumda kaldık.
Bence Eyüp maçı rotasyon için iyi fırsattı, 3-4 ismi dinlendirebilirdi, zaten puan kaybettik bari en azından rotasyon yapıp kaybederdik. Abdülkerim'i de kurban vermezdik. Günay, Jelert, Berkan, Ziyech şu maçta 11 çıkabilirdi, ki zaten Metehan ve Sallai de vardı, takımın yarısı biraz dinlenmiş olurdu, skora göre değişiklikler sonradan yapılabilirdi. Kulübeye bu kadar az güvenirsen bir süre sonra sahadaki adamlar da tükenir ve yedeklerde de moral motivasyon azalır. Bizim oynadığımız sistem zaten oldukça zor bir sistem, arada bir cesaret edip bu hamleleri yapabilmesi lazım.

Şu pozisyon dünyanın her yerinde penalti. Sadece bize karşı verilmiyor. Şu hareketin açıklaması dahi olamaz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-01-22-45-30-487_com.twitter.android.webp
    Screenshot_2024-12-01-22-45-30-487_com.twitter.android.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 20
İç sahada yıldızlaşan kaçıncı anadolu takımı kalecisi sayamadım. Şu maçın hakkı bu değildi sağlık olsun diyip önümüze bakacağız hala 3 puan+ikili averaj avantajımız var

Renkdaşlar az sakin be

Puan farkı 6, Fenerbahçe yarın yenerse 3... Deplasmanda bunlara 3-1 sapladık. İkili avaraj da bizde.

Geçen sene bundan daha zordu durum. Liderdiler hatta bi süre.

Olur böyle şeyler diyelim.

Haftaya Sivas'a koyarız, BJK de Fener'e koyar bi anda her şey tersine döner lol

Sırf sana inat olsun diye bu hakemi tekrar maçına veren TFF ya da MHK, tekrar sana puan kaybettirmek isterse çok zorlanır mı?

Daha ne kadar pozisyona girebilir ki bir takım. Son vuruşların yorgunlukla direkt bağlantısı var. Bu yüzden bu maç bugün değil yarın oynanmalıydı. Oyuncular baya efor sarf etti. O toplar girseydi sükseli bir galibiyet olacaktı. Benim asıl takıldığım Arda Turan'ın aşağılık takımının oyunu oynatmamak için girdiği tripler.

Her mikrofona topun oyunda kalma süresi az diye söylenen adamın takımı bu mudur yani. Hadisin gitsin oradan.

AZ deplasmanından sonra asla böyle bir performans beklemiyodum takımın iştahı üretkenliği gayet iyiydi. Puan kaybedeceksen böyle kaybedeceksin Sivas-Ts maçlarını alıp bu puan kaybını telafi ederiz insallah

Hakemlik bişey yoktu yensek yenerdik yazmaya geldim ama yazsam mı bilemedim. Şu konuda herkes haklı ama bu pozisyonlar fb ye penaltı veriliyor.

Birde su emre akbaba gol attigindan sonra yüz ifadesine bakin. Noldu da gönderdiniz der gibi. Sampiyonlugu 1 gol ile kayib ettigimiz sene taraftar kacirdi sanki o penaltiyi. Oldu olali sevmem bu akbabayi.

Hakemlik bir durum yok

Osimhenin penaltisi verilebilirdi evet ama davinson kirmizi gorebilirdi, mertensin de penalti verilebilecek bi pozisyonu var

Kacirdik yenemedik olur boyle kazalar

Girilen pozisyon adedi ve iyi oynanıldığı pompalanmasıda suni. Stoperde 1.50 boyunda 2 yıl aradan sonra ilk kez 11 oynayan Dorukhan ile sol bek 40 yaşında savunma ile işi olmayan Caner Erkin oynadı yahu.
Merkezde Taşkın, Tayfur falan oynadı rica ediyorum, şu takıma karşı pozisyon bulamıyorsan zaten skandaldır.

Şampiyonluğu bıraktığımız maç olabilir normalde böyle fevri yorumlar yapmam ama hele iç sahada olması canımı çok ama çok sıktı.

Beyler hakem yüzünden puan kaybetmedik kendi kendimize puan verdik paşa maçında olduğu gibi. Çok kolay gol yiyor takım. Bu kadar da kaçarsa puan kaybı kaçınılmaz olur. Üzücü.
Hala hakem yuzunden kaybetmedik nasil olur napacak ya alip topu eliyle kaleye mi sokacak kaybetmemiz icin??? saçma sapan konusmayin Allah askına

Ya bırakın bu antu kafasını. Elini kolunu sallayan gol atıyor takıma. Yine de kazanabilirdik ama top sevmedi girmedi bi türlü. Kaleci süper falan diyorlar evet baya iyiydi de vuruşlar da net değildi hiç vavlık bi top çıkarmadı herif bitiriciliğimiz çok kötü maalesef kaç maçtır bu böyle ve kolay gol yiyoruz. Bunları halledelim hakeme sonra geçeriz dostum.

Geri
Üst Alt