⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

inanılmaz moralimi bozdu bu puan kaybı iç sahada 2.defa puan kaybettık yani sivasa göztepeye akbile filan puan bıraksak yine anlasılır ama bunun mazereti olamaz

işin garibi nasıl telafi edecez merak ediyorum yada edebilecezmi

Direk maçın kırılma anı bu pozisyonun "ama" sı filan olmaz.
GdvQD2GXEAAw7MV
Tespit doğru. İnanır mısın burda heyecanlanmadım bile kaçıracağından o kadar emindim. Sağ ayağına gelse belki bi kıpırtı olabilirdi.

Ya bırakın bu antu kafasını. Elini kolunu sallayan gol atıyor takıma. Yine de kazanabilirdik ama top sevmedi girmedi bi türlü. Kaleci süper falan diyorlar evet baya iyiydi de vuruşlar da net değildi hiç vavlık bi top çıkarmadı herif bitiriciliğimiz çok kötü maalesef kaç maçtır bu böyle ve kolay gol yiyoruz. Bunları halledelim hakeme sonra geçeriz dostum.
O isler oyle olmuyor. bizim kacirdiklarimiz bizi baglar. Bir sekilde calisip gelistirebilirsin oyunculari. Hakemleri ne yapacagiz? Onlar herzaman her takima esit mesafede olmalari gerekiyor. 2 penaltimizi yediler goz gore gore. Penaltilari gole cevirsek mac cozulmustu. Kacirdiklarimizi konusmaya bile gerek kalmazdi.

Hakemlik bir sey yoktu diye diye gecen sene de sampiyonluk gidiyordu.

Olmayan bir seyi mi soyluyoruz da antu kafasi siz asil bırakın bu EPL, Seri A kafasıni norvec degil burasi ingiltere vs de degil idrak edelim.

Çok kaçırma işimiz şanssızlık değil maalesef... çok yaşarız bunları.. Icardi sürekli kaçırsa şanssızlık olur ama osimhen,baris,sallai yunus bunlar kaçırır maalesef..Totenham maçı,bodrum maçı,bu maç daha da artar bu

Icardi varken özellikle anadolu takımı maçlarında bir şekilde kazanırız havası oluşuyordu,öyle bir güven oluşturmuştu..O hava gitti maalesef..Bugün de dikkat etmiştir herkes feci bir panik havası oldu herkeste bir şekilde gol olmayacak modu oluştu..

Bu takıma devre arası net bir skorer lazım.. Ziyech ten çıkıp bir şekilde bu hamleyi yapmalıyız..Ligin 2.yarisi sıkışan çok maç olacak bunları açacak adam lazım.. Geçen sezon zaha ve ziyech bunları dönem dönem yaptılar kulübeden gelip..Bu sezon bir tek ölmüş ziyech var..

Ayrıca devre arasına kadar jelert ve nelsson kadroya yazılmalı artık son sakatlıklardan sonra..Metehanla falan kalan maçları oynarsak geçmiş olsun..

İvme biraz fb ye dönmüş gibi ama yine de yarın fb kazansa bile 3 puan artı ikili averaj avantajımiz var.Haftaya sivas da kazanıp tekrar havayı yakalamaliyiz...

Geçen sezon uzun süre 2 puan geride takip ettiğimizi unutmayalım bu dönemlerde...

Sakat sakat oynayan icardi,sakat olduğu için oynayamayan davinson,torreira nin yanında demirbay,sol bek de barış alper ile 2 puan geride kadikoy e çıkmıştık.. .Bundan daha iyi durumda değildik..

O yüzden sakin kalıp devam etmeliyiz

Geçen Bodrum maçında hücum olarak çok daha kötüydük, o maçta 90+ da Gökdeniz 'in şutu direkten döndü o maçı kazandık bugün kalemize gelen 3 şuttan 2 tanesi gol oldu kazanamadık

O yüzden yangın yapacak bişey yok bence, oyuncularımızın biraz daha kafayı toplayıp yeniden takım halinde mücadele etmesi gerekiyor iş git gide bireysel performanslara dönmeye başladı çünkü

barış'ın ters ayakla zor yetişip vurduğu top neyse de sallai'nin boş kafayı ve kerem'in güçlü ayakla vuruşunu kalecinin üstüne yapması tam komedi. bats kaleyi görmeden bile daha çıkmayacak yere doğru çevirdi topu. golcülük becerisi düşük takımız ne yazık ki, yunus şu denli düşmüşken bats-osimhen santraforlarıyla devam etmek lazım ligde. yunus dinlenmiş haliyle biiraz da mecburiyetten avrupa'da daha güzel iş yapar.

Hakemlik bişey var yok demedim ki. Biz içimizdeki sorunları çözsek zaten hakem konuşmamıza gerek bile olmıcak onu söylüyorum. Bu maçtan sonra ilk konuşulacak şey hakemse (paşa maçındaki hakem olmasından bağımsız söylüyorum o başka bi konu başkan zaten o konuya değindi) başımız ağrımaya devam eder dostum. Önce içimizdeki problemleri çözmeliyiz. Yine dışarda hakkımızı savunalım, medyada baskı oluşturalım evet ama biz kuşlardan farklı olarak önce kendimize bakıyoruz hatalarımızı görüyoruz bu şekilde en büyük olduk Türkiye de Avrupa da başarılar geldi. Ama bu sene görüyorum ki aynı hatalar birkaç maç sonra unutulup tekrar tekrar önümüze çıkıyor.

hepsini geçtim şu osimhen'in penaltı bizim ülkede sadece galatasaray lehine direkt verilmezdi. verirsin var'dan filan döner neyse derim de öyle atlamayı, öyle ıskayı, öyle tepkileri görüp de penaltı değil kararı vermek için katıksız bi oğuzhan çakır olmak gerekir. diğer komedileri geçiyorum da o pozisyon bile hakem diye atanan suikastçinin niyetini, tıynetini anlamak için yeterli. bu herife bi daha galatasaray maçı yönettiren de etekle tff binasına gidip köçeklik yapsın

Samsun,bodrum,alkmar derken fazla net goller kacti ve bunun bi bedeli olacaktı.buyuk takımsan rahat pozisyonda ve karşı karsiyalarda o kadar gol kacirmamalisin.

Berke'nin son anlarda yaptığını yeni gördüm, gerginlik olmuştu yayında anlamadık. Dorukhan kendini bırakıyor, Berke topu alıyor koşuyor koşuyor bizim yedek kulübesine fırlatıyor topu sırf ortam gerilsin diye. Aslında Dorukhan anında kalkıyor.

Trio'da şu olaydan dolayı Okan Buruk ihraç edilmeliydi deniliyor.

Geri
Üst Alt