SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

Youtube'a bakiyorumda herkes cok saskin, herkes cok ofkeli. Halbuki Fener'in ederi bu. Haftalardir ayni futbol. Hakem devreye giremeyince, rakip satilik olmayinca, 1-2 pozisyonda sans gulmeyince sonuc bu. Haftaya normale donerler, yapi yapi diye gezerler soktugumun sizofrenleri.

80 satır GOOOL yazan mesaj buydu değil mi? Babam da maçı neredeyse 3 dakika geriden izliyor, sen gol yazınca Fener attı gelir şimdi sana dedim güya sürpriz yapacağım, oturduk pozisyonu bekliyoruz. Pozisyon geldi 3 saniye sürmedi ofsayt kararının çıkması. Ufaktan bir adını anmadım değil, hakkını helal et :asd:

80 satır GOOOL yazan mesaj buydu değil mi? Babam da maçı neredeyse 3 dakika geriden izliyor, sen gol yazınca Fener attı gelir şimdi sana dedim güya sürpriz yapacağım, oturduk pozisyonu bekliyoruz. Pozisyon geldi 3 saniye sürmedi ofsayt kararının çıkması. Ufaktan bir adını anmadım değil, hakkını helal et :asd:
Heyecan üstad

Youtube'a bakiyorumda herkes cok saskin, herkes cok ofkeli. Halbuki Fener'in ederi bu. Haftalardir ayni futbol. Hakem devreye giremeyince, rakip satilik olmayinca, 1-2 pozisyonda sans gulmeyince sonuc bu. Haftaya normale donerler, yapi yapi diye gezerler soktugumun sizofrenleri.
E ama rakip satilik denmedi mi hafta boyu? Simdi satilik degilmis mi denecek?

Bence hala satilik ama yonetim o kadar zorda ki bu maca takimca asilmak zorunda kaldilar.

Youtube'a bakiyorumda herkes cok saskin, herkes cok ofkeli. Halbuki Fener'in ederi bu. Haftalardir ayni futbol. Hakm devreye giremeyince, rakip satilik olmayinca, 1-2 pozisyonda sans gulmeyince sonuc bu. Haftaya normale donerler, yapi yapi diye gezerler soktugumun sizofrenleri.
Slavia maçında hakları olan 5 6 yi yemeleri o günden sonra dağılma baslayacakti esas ama hakem dışında ciddi sanslarida var antep maçida öyle trabzon macida öyle yani 1 puanı bile haketmedijleri ezildikleri maçlarda dahi 3 puan aldılar, yalnız aylardır aynı s eyi söylüyorum mou ismail kartalın yanında cok daha rezil tek oyun tipi var ve asla değiştirmiyor her maça kontra oynama düşüncesiyle çıkıyorlar

E ama rakip satilik denmedi mi hafta boyu? Simdi satilik degilmis mi denecek?

Bence hala satilik ama yonetim o kadar zorda ki bu maca takimca asilmak zorunda kaldilar.
Yonetimin dagilmasina, hocanin gitmesine bagliyorum hocam. Musrati dahil tum Besiktasli oyunculari kafaca rahatlamis gordum.

Geri
Üst Alt