Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Oh bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elinden geleni yaptı mehmet, takımının kazanması için
80 satır GOOOL yazan mesaj buydu değil mi? Babam da maçı neredeyse 3 dakika geriden izliyor, sen gol yazınca Fener attı gelir şimdi sana dedim güya sürpriz yapacağım, oturduk pozisyonu bekliyoruz. Pozisyon geldi 3 saniye sürmedi ofsayt kararının çıkması. Ufaktan bir adını anmadım değil, hakkını helal etedit: ofsayt

Heyecan üstad80 satır GOOOL yazan mesaj buydu değil mi? Babam da maçı neredeyse 3 dakika geriden izliyor, sen gol yazınca Fener attı gelir şimdi sana dedim güya sürpriz yapacağım, oturduk pozisyonu bekliyoruz. Pozisyon geldi 3 saniye sürmedi ofsayt kararının çıkması. Ufaktan bir adını anmadım değil, hakkını helal et![]()
E ama rakip satilik denmedi mi hafta boyu? Simdi satilik degilmis mi denecek?Youtube'a bakiyorumda herkes cok saskin, herkes cok ofkeli. Halbuki Fener'in ederi bu. Haftalardir ayni futbol. Hakem devreye giremeyince, rakip satilik olmayinca, 1-2 pozisyonda sans gulmeyince sonuc bu. Haftaya normale donerler, yapi yapi diye gezerler soktugumun sizofrenleri.
Slavia maçında hakları olan 5 6 yi yemeleri o günden sonra dağılma baslayacakti esas ama hakem dışında ciddi sanslarida var antep maçida öyle trabzon macida öyle yani 1 puanı bile haketmedijleri ezildikleri maçlarda dahi 3 puan aldılar, yalnız aylardır aynı s eyi söylüyorum mou ismail kartalın yanında cok daha rezil tek oyun tipi var ve asla değiştirmiyor her maça kontra oynama düşüncesiyle çıkıyorlarYoutube'a bakiyorumda herkes cok saskin, herkes cok ofkeli. Halbuki Fener'in ederi bu. Haftalardir ayni futbol. Hakm devreye giremeyince, rakip satilik olmayinca, 1-2 pozisyonda sans gulmeyince sonuc bu. Haftaya normale donerler, yapi yapi diye gezerler soktugumun sizofrenleri.
Yonetimin dagilmasina, hocanin gitmesine bagliyorum hocam. Musrati dahil tum Besiktasli oyunculari kafaca rahatlamis gordum.E ama rakip satilik denmedi mi hafta boyu? Simdi satilik degilmis mi denecek?
Bence hala satilik ama yonetim o kadar zorda ki bu maca takimca asilmak zorunda kaldilar.
Tadici doğru hamlelerle kilitleyebiliyorsun bu herifi kontrollü kullandığında yorulmuyor ve verim veriyor. İnterdeyken de böyleydi.Tadic var o adam her topu iyi kullanıyor ya
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
?Şimdi bir şey derdim de değmez buna
Merak ettiğim tek konu Fb 1-4 mü kazanacak yoksa 1-5 mi
Fbnin tarihi fark atmadan dönmesi mümkün değil bu 8taşa
Semih değil mi o yav