⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Mertens’e birisi soylesin su duran toplari Sara’ya biraksin Allah rizasi icin bi tane duzgun top atamadi. Sara’nin duran top becerisini bile kullanamiyoruz Mertens yuzunden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu maç 10 kişiyken bile 1 kişi eksik gibi hissetmiyorsak bilin ki,

Sanchez
Barış
Sallai
Osimhen
Torreira

Bu makine gibi atletik oyuncularımız sayesinde

Ve Gabriel Sara gibi zeka +1 katıyor üstüne

Metehan'in yedigi kirmizi kartin pozisyonunu görmedim ama cok dikkat etmeli, kariyeri bizde baslamadan bitebilir.
Takimi birde cok erken 10 kisi birakti.

Rus ruleti gibi bir ilk yarı oynadık. Şu maçın 2-1'e gelmesi bizim için büyük şans. Ama aynı şekilde devam edersek bu maç böyle bitmez.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol yeriz bu kadroyla. Berkant ı ordan almamız lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bir şekil ilk yarı süresince 2 -1 öndeyiz.

oyun planı aynı şekilde devam etmemeli ama herifler tehlike olabilecek şekilde geliyorlar arada .

Tekrar yazıyorum şu maçı kazansak bile ki inanıyorum kazanacağız, Maçın sonunda ortalığı birbirine katmayan yöneticiler bir daha bu takımda yöneticilik yapmasın. Burda hakkımızı savunan olmazsa bunlar bizi daha çok doğrar.

Ayrıca bir parantezde saha içine ve teknik ekibe açmak istiyorum. Okan hoca şu futbolcuları itiraz konusunda uyar. Mümkünse her pozisyondan sonra hakemin etrafını 4-5 kişi sarsın. Abi sahada doğranıyoruz herkes kabullenmiş. Hiç kimse itiraz etmiyor. Sivasın nemalanmış itleri bile her pozisyondan sonra hakemin etrafını sarıyor. Gerekirse kırmızı kart ye kenardan atıl ama şu takımın hakkını savun artık Okan hoca. Öyle pısırık gibi oturup durmayın herşeyi kabullenmeyin abi

Hakemler ve tff vazgeçmiyor. Net 2. Sari verilmedi. Bu kadar rezillik olamaz

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bırakın sarı kartı bu pozisyonda kırmızı kart bile verilebilir.
tetikçinin gözünün önünde oluyor ancak topa deyip devam ettiriyor.
devamındeki pozisyon gol olsa muhtemelen onu da verecek.
yazık yazık yazık. bu kadar alenen yapılmaz.

Sövünce biz suçlu oluyoruz. Gözüne soktuğumun insanı 2 metre önünde top topa müdahale diyor şerefsiz namussuz.

İlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?

Maçı dakika 20 de açtınız muhtemelen..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt