⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

İlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?
Yunus ve osimhen penaltıdan atti. Penaltıyı alanda osimhen

Berkant ı ordan almamız lazım abi bi gol daha yedirir bize bu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?
Alakası yok. Maça gayet iyi başlamıştık. Kırmızıya kadar da maçın tek hakimiydik ve gayet de baskılı oynuyorduk.

1733666895514.webp

Sivaslı 3 oyuncu sarı gördü. Biri stoper. Onun üzerine oynanmalı.

10-10 olursa Sivas iyice dağılır.

Okanin hoca olup olmadığı 2 şampiyonluk değil bu maç gösterecek, bakalım maç sonu hoca mı moca mı göreceğiz

Geçtiğimiz sezon da bu statta 10 kişi oynamıştık. Sağ bekimiz Ali Turap'tı ve hata yapmasın diye kimse ona pas vermiyordu. Var bir uğursuzluk bu statta. Kendi işimizi kendimiz halledemezsek bu maçın bu skorla biteceğini hiç sanmıyorum.

üstad ilk 10 dakika sezonun en iyi ilk 3 başlangıcını yaptık bence

kırmızıdan sonra dağıldık

kötü topcuya hata yapan topcuya tahammülümüz var

ama salak topcuya tahammül yoktur kusura bakmayın

topa elini götüren adama, 100 kere o bölgede top kaptırıp hala topu ısrarla orada kaptıran berkan gibilere

tahammül yoktur

yayıncı kuruluşu eleştiremez bizimkiler muhtemelen parayla alakalı durumlar var

zaten yayıncı kuruluşa hiç tepki koydugumuzu hatırlamıyorum

Yahu kötü oynarsın rezil oynarsın anlarımda ulan hakemler şerefsizlik yapmış 10 kişi kalmış hiç tepki yok..Mertense faul var yatıyor oyun durdurulmuyor ..pozisyon sollanınca bizim oyuncular sanki ruhu çekilmiş..
Bizim oyuncular hakeme itiraz olayının önemini hala anlamadı.

sivasın golünü okan hoca,abartmıyorum yani berkanı stopere koyarak yedirdi

bizimkiler yunus ve osimhen + osi 1 tanede boş kale anasını gözüne attı
Kırmızı kartı ve Sivas'ın golünü gördüm zaten. Maçın başında Osimhen'in kaçırdığı golü de gördüm. İlk yarım saati izledim. Bu takım fark yer dedim kapattım. Osimhen boş kaleye mi kaçırdı ayrıca?

Valla bi taraflarını yırtsınlar bu maçı alsınlar. Hacıosman'dan Morinyo'ya Ali Koç'tan Bülo'ya hepsini üst üste...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt