- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus ve osimhen penaltıdan atti. Penaltıyı alanda osimhenİlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?
Alakası yok. Maça gayet iyi başlamıştık. Kırmızıya kadar da maçın tek hakimiydik ve gayet de baskılı oynuyorduk.İlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?
hocam bu tür hakem işleri yüzünden sıkıntılı maçlar diyorum işte.Hem sonko hem harisis atilmaliydi
9 kisi kalmaliydi sivas
üstad ilk 10 dakika sezonun en iyi ilk 3 başlangıcını yaptık benceİlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?
Bizim oyuncular hakeme itiraz olayının önemini hala anlamadı.Yahu kötü oynarsın rezil oynarsın anlarımda ulan hakemler şerefsizlik yapmış 10 kişi kalmış hiç tepki yok..Mertense faul var yatıyor oyun durdurulmuyor ..pozisyon sollanınca bizim oyuncular sanki ruhu çekilmiş..
Kırmızı vardı burda![]()
Kırmızı kartı ve Sivas'ın golünü gördüm zaten. Maçın başında Osimhen'in kaçırdığı golü de gördüm. İlk yarım saati izledim. Bu takım fark yer dedim kapattım. Osimhen boş kaleye mi kaçırdı ayrıca?sivasın golünü okan hoca,abartmıyorum yani berkanı stopere koyarak yedirdi
bizimkiler yunus ve osimhen + osi 1 tanede boş kale anasını gözüne attı
yalan yok Sofaya batım netten yayın yavaş diye - önceden görünce rahat baktım. canlı izlesem 1 hafta ömrümden gitmişti muhtemelen.