Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.317
- 4.965
- 998
Muslera
Nelsson Sanchez Metehan
Jelert Torreira Sara Berkan Sallai
Barış Osimhen
Nelsson Sanchez Metehan
Jelert Torreira Sara Berkan Sallai
Barış Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saraya bıraksa mertensBu maçın kilidini açacak anahtar çok net duran toptur.
Bize karşı ekstra hırslı oynamak isteyecektir bulent efendi zira taraftarla arası çok bozuk fakat o zeminde baskılı oyun zor antalya maçına biraz baktım defanslari duran topların hepsine vurduruyor çok garip geldi ,manaj ve koita tehlikelilerBu maçta Barış'ı ilerde kullanmamız lazım Sivasın geri hat baya hantal Osimhenle Barışın atletizmine cevap veremezler
Bu maç kolay geçer, muhtemelen 0-3 veya 0-4
İşte budur0-3 veya 1-3
Yav ben totem amaçlı Mayıs ayında Başakşehir Maç'ına gitmiştim Sivas'a montla yine üşüyodukBenim götüm değerli. Şu mevsimde ankaraya maça giderim sivasa gitmem
Aynen kardeşim soran olursa da galatasaraylısın en büyük CimbomYav ben totem amaçlı Mayıs ayında Başakşehir Maç'ına gitmiştim Sivas'a montla yine üşüyodukOrda kışın Maç izlemek için bilet fiyatını bırak gelenlere para vermeliler kanks yav
![]()
Çılgın işte zorla zatürre olmamıza çabalıyor.Yav ben totem amaçlı Mayıs ayında Başakşehir Maç'ına gitmiştim Sivas'a montla yine üşüyodukOrda kışın Maç izlemek için bilet fiyatını bırak gelenlere para vermeliler kanks yav
![]()
Doman verilmiş. Bu sezon ilk penaltımızı veren hakem.Mehmet Türkmen'i derbiye verecekler büyük ihtimal.
Muhammet Ali Metoğlu'nun son maçı Bodrum maçımız. Vermezler
Meler'in son maçı Samsun maçımız. Vermezler
Zorbay Sivas deplasmanımızdan beri maç alamıyor
Kadir Sağlam 2 hafta önce vara çağrılmasına rağmen fbnin aleyhine penaltı vermedi
Direnç Kayseride fbye penaltı uydurdu
Atilla derbide fbye penaltı uydurdu.
Bu 4'ünden birini verirlerse Hacıosmanoğlu bize savaş açmış demektir. Böyle olursa istifaya davet edip bağları koparmak lazım artık.
Cihan Aydın, Ali Şansalan, Turgut Doman gibi bu sezon canımızı yakmayan bir hakem verilirse veya Yasin Kol gibi daha önceden maçımızı yönetmeyen çömezlerden biri verilirse çağrılarımız bir nebze işe yaramış denebilir.