⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Hocanın dörtlüye döneceğine dair haberler umarım doğrudur dörtlüye dönmeli ve transferleri de bu sisteme göre yapıp öyle devam etmeli

Bu maçta Barış'ı ilerde kullanmamız lazım Sivasın geri hat baya hantal Osimhenle Barışın atletizmine cevap veremezler

Bu maçta Barış'ı ilerde kullanmamız lazım Sivasın geri hat baya hantal Osimhenle Barışın atletizmine cevap veremezler
Bize karşı ekstra hırslı oynamak isteyecektir bulent efendi zira taraftarla arası çok bozuk fakat o zeminde baskılı oyun zor antalya maçına biraz baktım defanslari duran topların hepsine vurduruyor çok garip geldi ,manaj ve koita tehlikeliler
Yani Okan hocam hurra saldırayim dememeli bu zeminde geride beklesek yeter bize

Ben rüyamda demirbayın 3 gol attığını gördüm. Hava soğuk, zemin kaygan olabilir.

Mertens yerine orta ikilinin önünde bu dayıya son şans verip şut çektirme fikri var aklımda.
Press yapılmayacak bir hava ve zeminde.

Benim götüm değerli. Şu mevsimde ankaraya maça giderim sivasa gitmem
Yav ben totem amaçlı Mayıs ayında Başakşehir Maç'ına gitmiştim Sivas'a montla yine üşüyoduk :D Orda kışın Maç izlemek için bilet fiyatını bırak gelenlere para vermeliler kanks yav :D

Yav ben totem amaçlı Mayıs ayında Başakşehir Maç'ına gitmiştim Sivas'a montla yine üşüyoduk :D Orda kışın Maç izlemek için bilet fiyatını bırak gelenlere para vermeliler kanks yav :D
Aynen kardeşim soran olursa da galatasaraylısın en büyük Cimbom
Galatasaray’ı yalnız bırakmayız falan

Çılgın işte zorla zatürre olmamıza çabalıyor.

Samsunun güney tribününde soğuktan felç kalıyorsun sivas gibi rakımı yüksek sıcaklık -25 dereceye inen şehirde 2saat hareketsiz maç izlememiz bekleniyor. :asd:

Mehmet Türkmen'i derbiye verecekler büyük ihtimal.
Muhammet Ali Metoğlu'nun son maçı Bodrum maçımız. Vermezler
Meler'in son maçı Samsun maçımız. Vermezler

Zorbay Sivas deplasmanımızdan beri maç alamıyor
Kadir Sağlam 2 hafta önce vara çağrılmasına rağmen fbnin aleyhine penaltı vermedi
Direnç Kayseride fbye penaltı uydurdu
Atilla derbide fbye penaltı uydurdu.

Bu 4'ünden birini verirlerse Hacıosmanoğlu bize savaş açmış demektir. Böyle olursa istifaya davet edip bağları koparmak lazım artık.

Cihan Aydın, Ali Şansalan, Turgut Doman gibi bu sezon canımızı yakmayan bir hakem verilirse veya Yasin Kol gibi daha önceden maçımızı yönetmeyen çömezlerden biri verilirse çağrılarımız bir nebze işe yaramış denebilir.
Doman verilmiş. Bu sezon ilk penaltımızı veren hakem.

Geri
Üst Alt