⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

yav şu maçı niye ctesi oynamıyoruz , 4 gün yerine 3 gün arayla soğuk deplasmandan soğuk kuzey deplasmanına gideceğiz...ne kafa ya..

hem o var hemde fener önce oynasın . 0 puan fark olsun bize baskı olsun hesabıda vardır allahbilir.

bu maçla ilgili hiç taktik teknik konuşmaya hakkı yok hem oyuncuların hem hocanın

özellikle hoca yerde 1 metre kar bile olsa bu maçı almalı ,telafi etmeli

Bu işin artık "Aması" filan yok hem Sivas hem Kayseri deplasmanları puan kayıpsız geçilecek şampiyonluk maçı gibi mi oynarız ya da CL maçı gibi mi bilmiyorum ama 2 deplasmanı geçmeliyiz.

Bu işin artık "Aması" filan yok hem Sivas hem Kayseri deplasmanları puan kayıpsız geçilecek şampiyonluk maçı gibi mi oynarız ya da CL maçı gibi mi bilmiyorum ama 2 deplasmanı geçmeliyiz.
Daha kayseride var ve ikisi de köpek gibi oynuyo bize karşı ne yazık ki

Metehan'a gelen top eğer Abdülkerim'e gelmiş olsa net sokardı.
O da direge nişanladı önceki maç umut.osimhenin son 2 macta 4 asisti,saranin son 3 maçta 3 asisti,mertensin yine 2 asisti çöpe gitti yazik değil mi?hepsi de güzel ortalar,güzel servisler.tadicin ise dokunduğu altın oluyo.bizde altınlar çöpe gidiyor

Bizim 7-0 lik basaksehir maci gibi galibiyetlere ihtiyacımız var deplasmanda.en acilinden

Maç saati hava sıcaklığı 1-2 C olur bu hafta oynasaydık muhtemelen maç saati erken olmasına rağmen -10 C civarında olacaktı.

Lodoslu havalar geliyor soğuğu kırar ılıtır maç günü elverişli hava gözüküyor.
Mac gunu de soguk olacagi gercegiyle yuzleselim

Geçtiğimiz sezon takımı silkelemek için bazı maçlara özel prim konmalı diyordum. Bu sezonki takım Tottenham maçıyla çıtayı yükseğe koyduğu için lig maçlarında çok gevşek davranabiliyor. Yorgunluk da eklenince Eyüp maçı gibi maçlar izliyoruz işte. Geçen sezon Bayern maçındaki oyunun cefasını da çok çektik sezon içinde. Çok takılıp kalıyor oyuncu grubu o maçlara.

Takımı silkeleyecek hamleler şart. Sivas kim bize rakip olacak. En cesur, en gözü kara topçuları atacaksın sahaya. Geçen sezon son dakika penaltısıyla çaldılar galibiyeti elimizden. O maçta da yine cömertçe harcanmıştı pozisyonlar. Kendi işini kendin çözmezsen, 1 farkla maçı götürürsen, rakibe sivrisinek değse penaltıyı verip çalar giderler puanları geçen sezon gibi.

Aslan Sivas'ta BUZ KESTİ
Cimbom'a SOĞUK DUŞ
manşetlerini görür gibiyim

Geri
Üst Alt