⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Eyup macini her sekilde aliriz demistim….. Bir daha mac konularina “yok aliriz, yok boyle olur, yok sudur” falan diye yazarsam kutup ayilariyla mangal partisinde ayagimi kopekbaliklari isirsin. Yok arkadas, kodumun topunu yuvarlak sekilde icat edenin……

Eyup macini her sekilde aliriz demistim….. Bir daha mac konularina “yok aliriz, yok boyle olur, yok sudur” falan diye yazarsam kutup ayilariyla mangal partisinde ayagimi kopekbaliklari isirsin. Yok arkadas, kodumun topunu yuvarlak sekilde icat edenin……
Bravo üstat. Keşke şom ağızlı renktaşlarımız da senin kadar düşünceli olsa

Herkes kaybederiz desin ugur iz bey rahatlasın

En son Zenit maçında Oğuz Aydın'a salladın herif çıkışa geçti. Fbnin en iyisi. Çeneni kapa o yüzden
Ahahahahhah🤣ne yazdığımı dahi hatırlamıyorum.asil biseylerin uzerinde çok durursan bunu yazdi,şimdi çıkışa geçer gol atar falan diye.o zaman gerçekleşme ihtimali daha çok.kendine eziyet ediyosun

Ahahahahhah🤣ne yazdığımı dahi hatırlamıyorum.asil biseylerin uzerinde çok durursan bunu yazdi,şimdi çıkışa geçer gol atar falan diye.o zaman gerçekleşme ihtimali daha çok.kendine eziyet ediyosun
Alper'e beni banla demiştin atmamış. Ben atıyorum da kafa dinleyelim bir süre

kötü zeminde hatırladığım son sivas galibiyeti 4 eylül'deki 4-0'lık maçta gelmişti. orda da abuk subuk jeneriklik goller atarak koparabilmiştik anca ortadaki maçı. kaliteyle fark koyarız gene ama bitirişteki kalitesizliğimiz ve saha içi lidersizlikten ileri gelen gevşekliğimiz beni ürkütüyor. inşallah sara 80'de oyundan alınmaları kesilince ve mertens'ten duran topları gidip alabilen bi profile bürününce o eksikliği giderir, geri kalan oyuncuların kalitelisinde öyle bi profil, profillisinde de o rolü kaldırabilecek bi kalite görememekteyim.

Oral Twins'e gönderme olarak algılarım bu postu
Oral'ı da attım zaten. Eyüb maçı için "fark olmaz postlarını kimse takmıyor herkes fark atarız yazıyor" diye dalga geçiyordu zurna. Zaten bu herif ne zaman heveslense ekibimiz tepetaklak gidiyor.

Geri
Üst Alt