- 10 Mart 2013
- 120.762
- 152.713
- 4.938
Bu maçı en az 2 farklı almazsak sana da tahmin yapmak yasakBu maç kolay geçer, muhtemelen 0-3 veya 0-4
Yeter kulübün ocağına incir ağacı diktiğiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı en az 2 farklı almazsak sana da tahmin yapmak yasakBu maç kolay geçer, muhtemelen 0-3 veya 0-4
Seni birde bu ay Temeltepe'ye götürsünler.Yav ben totem amaçlı Mayıs ayında Başakşehir Maç'ına gitmiştim Sivas'a montla yine üşüyodukOrda kışın Maç izlemek için bilet fiyatını bırak gelenlere para vermeliler kanks yav
![]()
Ben İskenderun'dan memnunum Murat abiSeni birde bu ay Temeltepe'ye götürsünler.![]()
Bu maçı en az 2 farklı almazsak sana da tahmin yapmak yasak
Yeter kulübün ocağına incir ağacı diktiğiniz
Onu da var vermemiş miydi yaw? Vardaki hakem miydi Turgut? Orta hakem miydi?Doman verilmiş. Bu sezon ilk penaltımızı veren hakem.
Yok Hatay maçında Icardi'ye yapılanı orta hakem vermişti.Onu da var vermemiş miydi yaw? Vardaki hakem miydi Turgut? Orta hakem miydi?
Yusuf Demir'e yapılan fatality sonucundaki verilen penaltıyı diyorsun değil mi?
Maçın hakemi Turgut Dormen tiyatrocu Haldun Dormen'in oğlu mu?Onu da var vermemiş miydi yaw? Vardaki hakem miydi Turgut? Orta hakem miydi?
Yusuf Demir'e yapılan fatality sonucundaki verilen penaltıyı diyorsun değil mi?
Puan kaybı olacaksa bile yenilmememiz lazım çünkü her puan önemli ve ayrıca ligde namağlup 20-22. haftaları görebilirsek ondan sonra namağlup ligi bitirme motivasyonu çok işimize yarar.