⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

1- Metehan'ın pozisyonunda Manaj topu elle kontrol ediyor. Üstelik ikincisi top yerden sekiyor böyle kırmızı olmaz. Tetikçinin uydurduğu kırmızı kart.
2- Manaj'ın direkten dönen topundan önce Mertens'e yapılan hareket net faul + sarı kart.
3- Sonko'yu ikinci sarı karttan atamadı.

Bunların dışında ufak tefek faulleri vermeyerek Sivas'ın kontraataklarına sebep oldu.

Hakem hakem değil, tetikçi.
Fenerin kaybettiği haftada amaçları bize de puan kaybettirmek.
Ne olursa olsun hocasıyla, futbolcularıyla tam konsantre ikinci yarıya çıkıp farkı açıp bu maçı almalıyız.

Yahu bide siz çıkmayın arkadaş..Yeter arkadaş bwğenmediğin yorum varsa alıntıla yap karşı yorumunu.Allah aşkına yeterya..Elim ayağım titriyor benim sen kalkmışsım Galatasaraylılık öğretiyorsun aklınca..
Bir bitmediniz arkadaş..
Madem seni ilgilendirmiyor bak ne güzel Galatasaray’lıyım diyorsun sıkıntın mı var?

Yav sezon bitene kadar senle uğraşacaklar sağlam tepki koymadan bu iş azalmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

İcardi yok sol bek yok sağ bek yok kaan yok apo yok bunca eksik vartakımda febede dezeko ile tadic olmasa her maç pas pas ederler hakemlere rağmen febeyi

İlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?
sivasın golünü okan hoca,abartmıyorum yani berkanı stopere koyarak yedirdi

bizimkiler yunus ve osimhen + osi 1 tanede boş kale anasını gözüne attı

Gayet güzel oynuyoruz Okan hocam sapıtmaz ve saçma sapan değişiklikler yapmaz ise farka gider maç.

mertensi çıkarıp nelsonu alırım berkanı sol orta sahaya atarım. arkasına sol tarafa nelsonu yapacak bir şey yok. sol kanat otoban gibi açık bülo kullanamadı.

ilk yarı gibi olursa bülo berkanın taraftan ağır gelirler.

Pozisyonlara göz atınca bu golleri hakeme de attığımız görülüyor. Mertens pozisyonu bir hakemin art niyetli olduğunun kanıtı. Gözünün önünde oldu. Bu hatalar bilinçli yapılıyor, sadece futbol konuşulsun istiyorlar.

Savunmaya önem ver, toparla artık okan hoca. Bu artık riskli futbol da değil başka bir seviye

Geri
Üst Alt