⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Oğlum Sallai'ye atılan tokatı unuttunuz galiba. Onu da yazın. 3-4 kırmızı pozisyonu var. Mertens'e atılan diresek ikinci kırmızı, çift dalınan pozisyonu göremedik o da var.

Galatasaray’ın oyuncusunu kasıtlı olarak sakatladılar ve hiçbir ceza almadılar
Çıkıp konuşmazsak futbolcularımızın futbol hayatını bitirmeye niyet edecek kadar gözü dönmüş insan demeye dilim varmayan mahluklardan oluşan bir yapıyla karşı karşıyayız.

O saate kadar rezil maç yönetmiş zaten, maç biterken vermediği kart zerre kadar umrumda değil, rengi apaçık belli şerefsizin. Barış gitti gibi ben kaldım orada, inşallah tez zamanda güzel haber gelir.

Hoca-teknik heyet tüm futbolcularımız Allah’ınıza kurban. Bu galibiyet şeref yoksunu satılık kalemlere, hakemlere, organize kötülüğe girsinn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın ayağını kırmak için herşeyi yapan adamı saha da kırmızı kart göstermeyen hakem de tff de onun bunun çocuğudur

Bu düzende oynasan ne olacak, Osimhen 75 versen kazmalar sakatlayacaklar. Milli takım oyuncusunu gaddarca sakatladılar. Allah belanızı versin, bugün ligden çekilse yönetim hiç bi şey demem.

Tffsini hakemini şikeci şerefsizleri üst üste koyup sevdik
Durduramayacaksınız

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Guntekin izle pust konuşman gerekeni yunus söylüyor pust oğlu pust deni

Mertens ve Barış a yapılan faullere kırmozı vermemesinin tek nedeni tff başkanıdır. Bütün hakemlere hafta içi mesajı verdi tff başkanı. Barış inşallah sakatlanmamıştır.

Geri
Üst Alt