⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Öyle bir saçmalık yaşıyoruz ki, rakip takım TD'si TFF başkanı herkes pozisyon için kırmızı diyor. Biz 2 yıldır böyle bir saçmalığı yaşıyoruz ama soran olursa yapı. Bugün Galatasaray'a karşı olan durumun en net ayyuka çıktığı gün.

Ya ben bu maça mağlubiyet yazdım kafamda.

Geçtim Malmö maçına.

Gerçekten yenilsek fenerin Beşiktaş yenilgisi telafi sonuçta.

Ulan şu kafadaki ben bile çıldırdım. Yahu siz bizim takımdan ne istiyorsunuz?

Teknik direktörümüz Okan Buruk: “Bilerek bir oyuncunun kendi mevkisinden koşup, diğer mevkisindeki arkadaşının ayağına bilerek vurması, basması, onu sakatlamak için bir çaba sarf etmesi, VAR hakeminin çağırmasına rağmen orta hakemin pozisyona kırmızı kart vermemesi aslında bugünün özeti. Bir milli oyuncunun, çok değerli bir oyuncunun sakatlandığı bir günde daha fazla konuşulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum. Maçın sonu bugünün, bundan önceki haftaların özetiydi. Bu duruma getiren herkes çok mutlu olsun.”

Ben maçı izleyemedim ama görüyorum ki her yıl seviyeyi biraz daha arttırıyorlar
Geçen sene yabancı VAR gelince bir nebze düzelmişti ve şerefsiz camia zorla tutulduğu yarıştan anında kopmuştu
Şimdi bir seviye daha, en son futbolcuları bile bile sakatlamaya kadar geldi iş
Bu kadar şeref yoksunu adi bunlar
Buna alet olan rakip oyuncuları da rahat olamayacaklar, bu taraftar bunları tek tek yazıyor, hiçbiri kendini kurtaramayacak
Bu gidişte çok çirkin şeyler olacak belli

Biz bu ligde normal bir maç oynayamıyoruz. Bu kadar çok tekme yiyen takıma yine az sakatımız var. Ulusal bir propaganda yapılmazsa, insanların beynine yapılanlar ince ince işlenmezse uzun vadede çok şey kaybeder bu camia.

Ben maçı izleyemedim ama görüyorum ki her yıl seviyeyi biraz daha arttırıyorlar
Geçen sene yabancı VAR gelince bir nebze düzelmişti ve şerefsiz camia zorla tutulduğu yarıştan anında kopmuştu
Şimdi bir seviye daha, en son futbolcuları bile bile sakatlamaya kadar geldi iş
Bu kadar şeref yoksunu adi bunlar
Buna alet olan rakip oyuncuları da rahat olamayacaklar, bu taraftar bunları tek tek yazıyor, hiçbiri kendini kurtaramayacak
Bu gidişte çok çirkin şeyler olacak belli
Denemedikleri iş kalmadı bu maç.Sinirden elimiz ayağımız titriyor.

Böyle bir galibiyet aldıktan sonra üzerimize daha fazla gelirler. Ama sakatlıklar sıkıntı çıkarabilir. Daha çok erken. Maç içerisinde dinlemme yapmalıyız gerekiyorsa.

şu takıma ortasaha almadınız torreria her çıktığında takım sıvıyor
As orta sahalarla yedekler aradında uçurum var.Tabiki yedekler aynı kalitede olmaz ama bizimkiler yetersiz.Gönderceksin abi göndereceksin.Milyon tane adam bulunur bu berkandan ve keremden daha iyi.Israrla kadroda tutuyorlar her maç performans değerlendirmesi yapılıyor.Yok şu maçta iyiydi.Yok bu maçta şöyleydi.Yahu adamlar yetersiz.Bunun lamı cimi yok.Bu netleşti hemen gönder.Bu değişimleri yapsrsan kadro istikrarı yakalarsın oyunun daha ileriye gider , avrupadada daha ileriye gidersin.

Geri
Üst Alt