- 17 Ağustos 2009
- 41.926
- 30.324
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Uğur İz 1-0 da olsa Ms 2 olur büyük ihtimalle hemşerim..
Senin AGS
Gabriel Sara Gol atsa bile sevinemezdim hemşerim.Barış'ın pozisyondan dolayı pek yorum yapmak istemiyom küfür edeceğimden dolayı.Hakem denen ve Manaj mıdır nedir bu bilmem ne çocukları yüzünden galibiyete bile sevinemedik..Hocam @Murat Durmaz Geri gol attı ama Sara atamadı yav.
Sivas ın 8 kişi kalması lazımdı en iyi ihtimalle. Adamlar 11 bitirdi.Serefsiz hakemler, Sallai yi tokat atiyor sivasli, kirmizi vermedi…
Denemedikleri iş kalmadı bu maç.Sinirden elimiz ayağımız titriyor.Ben maçı izleyemedim ama görüyorum ki her yıl seviyeyi biraz daha arttırıyorlar
Geçen sene yabancı VAR gelince bir nebze düzelmişti ve şerefsiz camia zorla tutulduğu yarıştan anında kopmuştu
Şimdi bir seviye daha, en son futbolcuları bile bile sakatlamaya kadar geldi iş
Bu kadar şeref yoksunu adi bunlar
Buna alet olan rakip oyuncuları da rahat olamayacaklar, bu taraftar bunları tek tek yazıyor, hiçbiri kendini kurtaramayacak
Bu gidişte çok çirkin şeyler olacak belli
As orta sahalarla yedekler aradında uçurum var.Tabiki yedekler aynı kalitede olmaz ama bizimkiler yetersiz.Gönderceksin abi göndereceksin.Milyon tane adam bulunur bu berkandan ve keremden daha iyi.Israrla kadroda tutuyorlar her maç performans değerlendirmesi yapılıyor.Yok şu maçta iyiydi.Yok bu maçta şöyleydi.Yahu adamlar yetersiz.Bunun lamı cimi yok.Bu netleşti hemen gönder.Bu değişimleri yapsrsan kadro istikrarı yakalarsın oyunun daha ileriye gider , avrupadada daha ileriye gidersin.şu takıma ortasaha almadınız torreria her çıktığında takım sıvıyor