⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Ulan bütün bu tantana dışında, size de yazıklar olsun.

10 kişi kaldık, 1-0 geriye düştük.

Yarınız pes etti. tv kapattı, dışarı çıktı.

Diğer yarınız, kötü gününde de olsa, takımda tek dripling yapabilen "yunus"u oyundan çıkarttı.

Herif 1 gol+1asist yaptı. Penaltıya sebep olan pozisyonun da pasını verdi. Direkt 3 gol katkısı.

Bi rahatta kalın, maçınızı izleyin yaw.
Ne yalan söyleyeyim, gördüğümüz kırmızı çok amatörce olduğu için sinirlenmiş idim, maça motivasyonum gitmiş idi ama takım beni yanılttı, çıktık paşalar gibi galip geldik çeşitli olumsuz faktörlere rağmen.

Helal olsun takıma ve Okan hocaya. Gurur duydum.

Ayrıca bu galibiyetin önemi sadece 3 puanda değil aynı zamanda böylesi maçın takıma katacağı özgüven ve takımdaşlığı tavan yaptıracaktır.

Bazı kırılma anları vardır fenerin Giresun'a yenilip bizim Başakşehir'e 7 attığımız gibi öyle bir haftadan geçtik.

Onlar beşiktaş'a kaybetti bizde 10 kişi kalıp 1-0 geriye düştüğümüzde rakipler kendi adına ümitlenmeye başlarken maç sonunda biz bunlarla aynı seviyede olamayız mesajını net vermiş olduk.

Diğer yarınız, kötü gününde de olsa, takımda tek dripling yapabilen "yunus"u oyundan çıkarttı.

Herif 1 gol+1asist yaptı. Penaltıya sebep olan pozisyonun da pasını verdi. Direkt 3 gol katkısı.

Aynen dostum

GS'li yarım akıllı, hiç bir şeyin aslını izlemeyen hesapların paylaşımda bulunduğu programda konuşulan şeyi buraya bırakıyorum. Mikser sunucunun anlattıklarını dinlemeniz yeterli;

41:18'den itibaren yaydığı algıya gel.

Geri
Üst Alt