Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalan söyleyeyim, gördüğümüz kırmızı çok amatörce olduğu için sinirlenmiş idim, maça motivasyonum gitmiş idi ama takım beni yanılttı, çıktık paşalar gibi galip geldik çeşitli olumsuz faktörlere rağmen.Ulan bütün bu tantana dışında, size de yazıklar olsun.
10 kişi kaldık, 1-0 geriye düştük.
Yarınız pes etti. tv kapattı, dışarı çıktı.
Diğer yarınız, kötü gününde de olsa, takımda tek dripling yapabilen "yunus"u oyundan çıkarttı.
Herif 1 gol+1asist yaptı. Penaltıya sebep olan pozisyonun da pasını verdi. Direkt 3 gol katkısı.
Bi rahatta kalın, maçınızı izleyin yaw.
Aynen dostumUlan bütün bu tantana dışında, size de yazıklar olsun.
10 kişi kaldık, 1-0 geriye düştük.
Yarınız pes etti. tv kapattı, dışarı çıktı.
Diğer yarınız, kötü gününde de olsa, takımda tek dripling yapabilen "yunus"u oyundan çıkarttı.
Herif 1 gol+1asist yaptı. Penaltıya sebep olan pozisyonun da pasını verdi. Direkt 3 gol katkısı.
Bi rahatta kalın, maçınızı izleyin yaw.
Hangi mesaj.@Mete Temiz
Benim gsliliğime inanmadın mı üstat mesajıma layk atmamışsın
siz sarhoşun kusuruna bakmayınHangi mesaj.
1 sayfa önceHangi mesaj.
Birader ben sarhoşum maçta sarhoştum ama sen sıcak evinde yatarken ben Konya’ya döneceğimsiz sarhoşun kusuruna bakmayın
rey manaj o stadyumdan cıktı ve sen bunu canlı izledin haBirader ben sarhoşum maçta sarhoştum ama sen sıcak evinde yatarken ben Konya’ya döneceğim
İkisini de ivedilikle likeledim.1 sayfa önce
bu çocuk seni seviyor onu üzme Mete hocam.İkisini de ivedilikle likeledim.