SL 24/25 H:16 | Fenerbahçe 3-1 Başakşehir | MS | 15 Aralık

başşakşehir toparladı ama çağdaş denen herife güven olmaz
cagdaşa gereksiz yükleniliyor ben izmirden tanıyorum gerçekten düzgün birisi ve fenerli degil ailesi gs li kendisi 8jklı tabi gencliginde böyleydi

ve son yıllarda fener maclarında cagdas yatmadı hatırlayın hakemler belirledi akbil maclarını

cagdaşa gereksiz yükleniliyor ben izmirden tanıyorum gerçekten düzgün birisi ve fenerli degil ailesi gs li kendisi 8jklı tabi gencliginde böyleydi

ve son yıllarda fener maclarında cagdas yatmadı hatırlayın hakemler belirledi akbil maclarını

mehmet ocakin selami var

yatacak anlamında demedimde sistemi bazen kolay patlıyor geriden pasla çıkıcam diye gol yedirebilir

Çağdaş maç öncesi gaza geliyor atıp tutuyor sonra hiçbir şey oynamadan yeniliyor bir de üstüne maç sonu 1 saat Fb övüyor baştan aşağı eziyet bir müsabaka.
bunu arda da yaptı sebebide özellikle bize yakın hocalar çok çekiniyorlar piyasada şikeci damgası yemekten arda cagdas selcuk hepsinde var bu misal okan hocayla cagdasın arası cok iyidir

medya komple fenerli oldugu icin adam birnevi mecbur kalıyor o cümleleri kurmaya

bence akbil yine iyi oynayacak fizik gücü yüksek takım ama hakemler eminim el atacaklar yoksa sadece akbil degil fener takımı hakemsiz zorlu hiçbir takımı yenemez,oynadıkları oyun ortada

Cockdaş olduğu için ümidim yok

bunu arda da yaptı sebebide özellikle bize yakın hocalar çok çekiniyorlar piyasada şikeci damgası yemekten arda cagdas selcuk hepsinde var bu misal okan hocayla cagdasın arası cok iyidir

medya komple fenerli oldugu icin adam birnevi mecbur kalıyor o cümleleri kurmaya

bence akbil yine iyi oynayacak fizik gücü yüksek takım ama hakemler eminim el atacaklar yoksa sadece akbil degil fener takımı hakemsiz zorlu hiçbir takımı yenemez,oynadıkları oyun ortada
Çağdaş direkt boşboğazlığından yapıyor. Pr peşinde hep. kapağı büyüklerin birine atarım diye düşünüyor.

Yaw maç sonunu bekle hıyar. En son böyle Riera'ya artistlendi. 5 yiyip döndü zurna herif.

Çağdaş Atan: “Fenerbahçe'nin şimdi son maçlarını analiz etmeye başladık. Fenerbahçe'nin geride top kaybettiğini, bazen Amrabat'ı araya soktuğunu, Livakovic ile uzun top tercih ettiklerini biliyoruz.”

Söyledikleri dogru ama bunu mactan önce aciklarsan adamlar buna önlem alirlar farkli cözümler bulurlar

Cagdas genel de gereksiz isler pesinde

Deplasman maci olsa daha umitli olurdum acikcasi ic sahada hakemle bir sekilde kazaniyorlar ic sahada bizden baska puan alan olmadi

maçın hakemi acemi, genç bir hakem. tff sitesinden baktım, süper lig seviyesinde sadece 5 maç yönetmiş şu ana kadar.

tff'in bu sene çıkarttığı hakemlerden biri. daha önce tek bir büyük takım maçı yok. kendisi ile ilgili yaş bilgisi bile bulamadım. o derece kapalı kutu biri.

böylesi önemli bir maça verilmesinin sebebi nedir acaba?

başakşehir'in tam iki kritik avrupa maçının arasında oynayacak fenerbahçe aşırı şanslılar

evinde biraz da hakem ittirmesiyle kazanır bu maçı. Normalde avrupa maçı olmasa puan kaybı beklerdim

Geri
Üst Alt