Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.503
- 5.500
- 1.043
başşakşehir toparladı ama çağdaş denen herife güven olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cagdaşa gereksiz yükleniliyor ben izmirden tanıyorum gerçekten düzgün birisi ve fenerli degil ailesi gs li kendisi 8jklı tabi gencliginde böyleydibaşşakşehir toparladı ama çağdaş denen herife güven olmaz
cagdaşa gereksiz yükleniliyor ben izmirden tanıyorum gerçekten düzgün birisi ve fenerli degil ailesi gs li kendisi 8jklı tabi gencliginde böyleydi
ve son yıllarda fener maclarında cagdas yatmadı hatırlayın hakemler belirledi akbil maclarını
yatacak anlamında demedimde sistemi bazen kolay patlıyor geriden pasla çıkıcam diye gol yedirebilircagdaşa gereksiz yükleniliyor ben izmirden tanıyorum gerçekten düzgün birisi ve fenerli degil ailesi gs li kendisi 8jklı tabi gencliginde böyleydi
ve son yıllarda fener maclarında cagdas yatmadı hatırlayın hakemler belirledi akbil maclarını
bunu arda da yaptı sebebide özellikle bize yakın hocalar çok çekiniyorlar piyasada şikeci damgası yemekten arda cagdas selcuk hepsinde var bu misal okan hocayla cagdasın arası cok iyidirÇağdaş maç öncesi gaza geliyor atıp tutuyor sonra hiçbir şey oynamadan yeniliyor bir de üstüne maç sonu 1 saat Fb övüyor baştan aşağı eziyet bir müsabaka.
Çağdaş direkt boşboğazlığından yapıyor. Pr peşinde hep. kapağı büyüklerin birine atarım diye düşünüyor.bunu arda da yaptı sebebide özellikle bize yakın hocalar çok çekiniyorlar piyasada şikeci damgası yemekten arda cagdas selcuk hepsinde var bu misal okan hocayla cagdasın arası cok iyidir
medya komple fenerli oldugu icin adam birnevi mecbur kalıyor o cümleleri kurmaya
bence akbil yine iyi oynayacak fizik gücü yüksek takım ama hakemler eminim el atacaklar yoksa sadece akbil degil fener takımı hakemsiz zorlu hiçbir takımı yenemez,oynadıkları oyun ortada
Yaw maç sonunu bekle hıyar. En son böyle Riera'ya artistlendi. 5 yiyip döndü zurna herif.
Çağdaş Atan: “Fenerbahçe'nin şimdi son maçlarını analiz etmeye başladık. Fenerbahçe'nin geride top kaybettiğini, bazen Amrabat'ı araya soktuğunu, Livakovic ile uzun top tercih ettiklerini biliyoruz.”
Çözüm falan bulamazlar da Çağdaş kendisi bir şey yapamayacakSöyledikleri dogru ama bunu mactan önce aciklarsan adamlar buna önlem alirlar farkli cözümler bulurlar
Cagdas genel de gereksiz isler pesinde