Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.739
- 15.429
- 2.323
Bunlar evine çoluğuna çocuğuna ekmek getiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çağdaşta sıkıntılı ama arda olayıda dogru ,hatta aynı arda fener macında ne yyapacak merak ediyorumÇağdaşın karakteri sorgulayacağınıza Ardaya bakın bence bu arada, adamlar gücü dahilinde normal oynuyor. Arda efendinin takımı her saniye faul yapıp her düştüğünde yerden kalkmadılar.
Dzeko denen antrapoz yok muKime lan dsffsfsfs
ilahi rtşEn az 3 maç verirler herkade nu herife kafa attı ya..O zaman bizim maçta da yok
Bu genç hakemleri fener çıkardı okadar eminim. Hep fener lehine maç yönetiyorlar. Gerçi kart heriflere oyle. Yarında kadir saglam denen herif elinden geleni yapacaktır. Biz bulduğumuzu atmamız lazimMaçın başından beri dzeko 2kere dirsek attı.
Amrabat denilen herif hakeme ağalandı, 3 kere futbolcuyla kafa kafaya geldi.
Ortamı gerdikçe gerdi ama sarı yok.
İrfan denen it geçen seneki gibi götü kalkmış çocuğa saldırma var, futbolcuya sövme var, hakeme itiraz var.
Şunlara itirazdan bir tane sarı çıkaramayan korkak sünepe ahlaksız maç yönetiyor.
Soran olursa şike yok tamam mı.
Ahlaksız şerefsizsiniz
Kafa attıakbil neden kırmızı gördü ? pozisyonu gören oldumu
iyi kaleci degilki liva 1 mac iyi ama 1 mac kovaya dönebilen bir kaleci benim icin altaydan cok farkı yokNeyse Liva uzun süreli gittiyse sezon biter zaten.
Mert hakan direk taraftara küfr etti. Hakemi tehdit etti milyonlarca insan gördü ceza almadı. Bişey beklemeyin bundanSırf ben 2 defa fuck you dediğini gördüm.
En az 3 maç verirler herkade nu herife kafa attı ya..O zaman bizim maçta da yok
Yok beklemiyorum zaten.Mert hakan direk taraftara küfr etti. Hakemi tehdit etti milyonlarca insan gördü ceza almadı. Bişey beklemeyin bundan
Neyse Liva uzun süreli gittiyse sezon biter zaten.
Aynen öyle. Bak manaj denen sövmek istemiyorum ceza almadı... Söyleyecek söz yok. Lanet olsun.Yok beklemiyorum zaten.
Hiç bir şey çıkmaz, bizden biri yapsa 10 gün konuşulur.