⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Sanchez yok. Jakobs da durum nedir

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İdman fotolarında vardı sanki dün.

İyileşmiş ama tabi riski nedir bilmem.

Fiziken geriye gittiyse 1 maç daha yedek olur diye düşünüyorum.

Kaan oynar kesin.

Bats. 2 gol atar. 1000 lira ateşle.

Ts'de serdar saatçi bugünkü antremanda varmış bizim maçta oynayacak muhtemelen, batagov ise idmana çıkmamış, oynayıp oynamayacağı belli değilmiş

Ozan'in kendisini parcalayacagi, Nwakaeme, Visca gibi veterena topcularin yildizlasacagi bir mac olmaz umarim. Cok ciddiye almamiz lazim, zaten hava cok kotu ve yagisli, sacma sapan gol yemeden ciddi oyun ile domine etmemiz gerekiyor. Sezonun kirilma noktalari Aralik ortasi - Ocak sonu arasi, burda iyi bir performans bizi Mayis'a guzel hazirlar.

Sara ve Torreira'ya yine cok is dusuyor, Malmo'ya karsi oynadiklari gibi oynasinlar sansimiz artar. Ayrica, Bats icin ciddi bir sans, artik kendine gelmesi gerekiyor.

tff başkanının stadyuma gelmesi masum bir davranış değil.

sahada kadir sağlam ile hunharca doğramasyon bekliyorum.

umarım en az hasarla atlatırız bu maçı.

tff başkanının stadyuma gelmesi masum bir davranış değil.

sahada kadir sağlam ile hunharca doğramasyon bekliyorum.

umarım en az hasarla atlatırız bu maçı.

Olay yaratip GS'a ceza verme pesinde karaktersiz.
Aslinda guzel bir dövmek lazim bunu kimligi belirsiz kisiler tarafindan stadin oralarinda :)

şenol bizi uyuta uyuta puan veya puanlar almaya çalışacak valla kontrollü oyun istemiyorum

Ne olursa olsun Trabzon Trabzondur. Galatasarayımız aradaki farkı çok açsa dahi rakibimize saygımız sonsuz. Osimhen yetişirse farklı, yetişmezse de artık Batshuayi'nin patlama yapacağı maç olacağını düşünüyorum. Mertens, Sallai ve Yunus zaten formda.
20241215_174917.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun Trabzon Trabzondur. Galatasarayımız aradaki farkı çok açsa dahi rakibimize saygımız sonsuz. Osimhen yetişirse farklı, yetişmezse de artık Batshuayi'nin patlama yapacağı maç olacağını düşünüyorum. Mertens, Sallai ve Yunus zaten formda. Ekli dosyayı görüntüle 270755

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu grafiği sen mi yaptın ustad

Ulan ben kadrolar açıklanmıştır diye geldim maç yarınmış

Geri
Üst Alt