⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Kaan dönmüs

Muslera
Kaan Abdulkerim Berkan
Jelert Torreira Sara Sallai
Yunus
Mertens Batshuayi

Simdilik böyleyiz

Baris veya osimhen yetisirse bats ve jelert oynamaz

Silkeriz ama zor bir silkiş olur gibi.

Neyse yeter ki silkelim, şu zor süreçte gerisi önemsiz.

Geçen gün sinan yılmaz jacobs için sezon ortalaması 1500 dakikayı geçmiyo diyordu. Böyle bir durum varsa neden gidip aldık anlamıyorum, ben de monaco niye bukadar iyi topçuyu saldı diyordum.

Evet dakikaları hep 1500-1600. barış alper 1.5 ayda o kadar dakika alıyor, başlı başına saçma sapan bir transfer.

Muslera
Jelert-Kaan-Abdül-Jakobs(Berkan)
----------Lucas-Sara--------
Yunus------Mertens------Sallai
-----------Osimhen-------

İdman fotolarında Jelert, Jakobs, Kaan ve Yusuf Demir var rotasyon için iyi haberler. Osimhen, Barış Alper ve Davinson'un durumları belirsiz gibi görünüyor şu anlık ama hiç değilse bu 4 oyuncunun olması elimizi rahatlatacaktır. Bu maçta kullanabileceğimiz en azından şu şekilde bir oyuncu grubu var ;

Muslera, Günay - Kaan, Abdülkerim, Nelsson - Jelert, Jakobs, Berkan - Torreira, Sara, Demirbay - Sallai, Yunus, Yusuf, Ziyech - Batshuayi, Mertens

Barış oynamaz, osimhen bir şekilde oynamalı.Davinson dinlenmeli.

Muslera Jelert Kaan Abdülkerim Berkan Sara Torreira Mertens Yunus Sallai Osimhen.

Osimhen yerine bats koyuncu ne pres kalıyor ne birşey.

Bu mesajdan sonra jacobs :

1734204536920.gif

Başlıkta peyman açmamaya özen gösterelim lütfen :asd:

Kaan, Bardakçı oynar son maçtan farklı olarak. Sanchez ve Osimhen’den de ben birini bekliyorum. En kötü Osimhen sonradan girer skora göre.

Barış bence oynayamayacak bu maç ama diğer maçla döner haftaya

Kaan, Bardakçı oynar son maçtan farklı olarak. Sanchez ve Osimhen’den de ben birini bekliyorum. En kötü Osimhen sonradan girer skora göre.

Barış bence oynayamayacak bu maç ama diğer maçla döner haftaya
Sanchez yok. Jakobs da durum nedir

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt