- 22 Ağustos 2010
- 33.138
- 38.040
- 3.033
Sırf 3'ü Kadir sağlam diyebilmek için kupa da eklenmiş :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçümseme. O kupa maçı yüzünden Ali Koç tek kupasını aldıSırf 3'ü Kadir sağlam diyebilmek için kupa da eklenmiş :d
Hiç küçümser miyim? Önceki sayfalarda bizatihi bahsettim hatta bu konuda:Küçümseme. O kupa maçı yüzünden Ali Koç tek kupasını aldı
bu maçın hakemi kadir sağlam. malum başakşehir kupa maçının hakemi. bulduğu her fırsatı değerlendirecektir. nasıl olsa gsli bir topçunun futbol kariyerini bitirmeye bile teşebbüs etsen bir şey olmuyor. hakem neden çekinsin?
trabzon haftalardır kötü sonuçlar alıyor ve köşeye sıkışmış durumda. çıkış maçı olarak göreceklerdir. hiç de fena olmayan bir hücum hatları var.
bizim eksik oyuncular ile ilgili flu bir durum var. kim olacak, kim olmayacak?
bütün bu gelişmeleri alt alta koyduğumuzda çok çok çok zor bir maç bizi bekliyor.
sıfır totem. 1 puana ok'um. çok büyük ihtimalle mağlup olacağız bu maç.
Inanmadim rtsbu maçın hakemi kadir sağlam. malum başakşehir kupa maçının hakemi. bulduğu her fırsatı değerlendirecektir. nasıl olsa gsli bir topçunun futbol kariyerini bitirmeye bile teşebbüs etsen bir şey olmuyor. hakem neden çekinsin?
trabzon haftalardır kötü sonuçlar alıyor ve köşeye sıkışmış durumda. çıkış maçı olarak göreceklerdir. hiç de fena olmayan bir hücum hatları var.
bizim eksik oyuncular ile ilgili flu bir durum var. kim olacak, kim olmayacak?
bütün bu gelişmeleri alt alta koyduğumuzda çok çok çok zor bir maç bizi bekliyor.
sıfır totem. 1 puana ok'um. çok büyük ihtimalle mağlup olacağız bu maç.
Sihirli bi el mi deydi yoksa hepsine igne basip sahaya mi surecez?son gelen bilgilere göre icardi hariç tüm oyuncular iyileşmiş sanırım.
muslera
kaan sanchez apo jakobs
torriera sara
sallai mertens yunus
osimhen
Oral'ı görünce senUmarım maç sonu seni uçurmak zorunda kalmam Şahin. Kötü sinyaller veriyon yine
Kadro böyle olursa vurur geçeriz de ne oldu reis biri büyü mü yaptı herkes nasil iyilesti yavson gelen bilgilere göre icardi hariç tüm oyuncular iyileşmiş sanırım.
muslera
kaan sanchez apo jakobs
torriera sara
sallai mertens yunus
osimhen

şahin öyle yazdı. aksi olursa uğur tarafından şutlanacak.Kadro böyle olursa vurur geçeriz de ne oldu reis biri büyü mü yaptı herkes nasil iyilesti yav![]()
Dün bizson gelen bilgilere göre icardi hariç tüm oyuncular iyileşmiş sanırım.
muslera
kaan sanchez apo jakobs
torriera sara
sallai mertens yunus
osimhen
Aralarından sadece osimhen oynayabilecek durumda olsa yeter bu arada yenmemize. O olmaz ise beraberlik diyorum.şahin öyle yazdı. aksi olursa uğur tarafından şutlanacak.
osimhen + sanchez şart yaw. ama haklısın. osimhen daha önemli.Aralarından sadece osimhen oynayabilecek durumda olsa yeter bu arada yenmemize. O olmaz ise beraberlik diyorum.
Batagov ve Serdar Saatçi sakatlanmış galiba.