⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

2 saat içerisinde bütün oyuncular oynayacak hale gelince bizler

IMG_6302.webp

ben iddia işinden anlamam ki?

yukarıda birkaç mesaj öncesinde düz mantık argumanlarla yazdım, bence yenemeyiz. 1 pts' a ok'um. büyük ihtimal mağlubiyet bekliyorum.

senin oranlar ne diyor?
Yok ya kişisel olarak sormuştum. :)

Eksikler sebebiyle takımı hangi oran bareminden değerlendireceğimi tam kestiremiyorum globalde 2-2 3-2 2-3 gibi sonuçlar buldum sıkıntı geçebilir gibi bu maç.

Bu sezon oynadigimiz resmi maclarda en cok korktugum mac

Eksikler disinda trabzon’un bize sansi tutuyor

Yine ayni sekilde senol günes de sansli bize karsi

Cok zor gececek

Insallah zor da olsa kazaniriz cünkü lig icin cok kritik bir mac olacak

Kazanirsak havlu attirma sansimiz var rakibe en azindan motivasyon olarak düsecekler puan farki ayni kalsa bile

osimhen oynarsa tam onluk maç. Trabzon'da net stoper yok çok pozisyon veriyorlar

hazır bir osimhen 2-3 gol atabilir

avrupa'da "kesin final oynarız" demek de saçma, "max 1 tur geçer eleniriz" demek de. bana göre tabi.

anlık bir çok değişkene bağlı bir konu bu. sonuçta uzun vadeli ve telafisi olan "lig" kavramını bitirip artık eleme işine giriyorsun. her şey olabilir. günün şartlarına bağlı.

haa şunu derim bak. 36 takımın olduğu bu turnuvada "şu takımı asla yenemeyiz" diyebileceğimiz dominantlıkta bir takım yok. örneğin cl'de bir city, madrid, münih, barca falan yenilmez bunlar yani ne yaparsan yap. ama bu sene gördüğüm al'de 36 takım içerisinde böyle bir takım yok.
Valla renktaşım max 1 tur geçer eleniriz demek hiçte saçma değil bence. Olacak olan bu maalesef.

Deplasmanda oynamayı beceremediğimiz müddetçe ve maç başı 2 gol yeme sorununa bir sorun bulamadığımız sürece en fazla 1 tur geçer patlarız sonra.

Kopenhag’a deplasmanda yenilip elendik. Prag’da aynı şekilde. Young boys’a patladık. Bu sene Uefa’da 3 tane dandik takıma karşı dep galibiyetimiz yok.

Okan Hoca olduğu müddetçe Avrupa’da pek bir şey beklememek lazım sanırım. Kendimizden çok daha düşük bütçeli takımları içerde bir şekilde yeniyoruz ama deplasmanda takım kayıp.

GSC korktuğuna göre çok rahat maç olur.

Hamsilerden korkan buğulama olsun.

Osimhen, Davinson ve Barış oynamaz bence

Jakobs ile Kaan da oynarsa yarım oynar, en fazla 45 dakika

Şu iddaa işine fazla takılmayın derim kafayı yersiniz ,bizim ülkede özellikle keriz silkeleme olayı tamamen

Geri
Üst Alt