- 3 Haziran 2015
- 57.200
- 66.408
- 4.143
2 saat içerisinde bütün oyuncular oynayacak hale gelince bizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oranlar Ms 1 diyo ama daha Maç'a var değişebilir.Ki Oynanma Oranlar'ına göre de ben yorum yapıyom
Yok ya kişisel olarak sormuştum.ben iddia işinden anlamam ki?
yukarıda birkaç mesaj öncesinde düz mantık argumanlarla yazdım, bence yenemeyiz. 1 pts' a ok'um. büyük ihtimal mağlubiyet bekliyorum.
senin oranlar ne diyor?
?Eksik yok huhaaaaaa
Eksik yok huhaaaaaa
Osi barış iyilesmis diyolar üstadnası lan 10 tane adam sakat değilmi Şah
Osi barış iyilesmis diyolar üstad
Umarım maç sonu seni uçurmak zorunda kalmam Şahin. Kötü sinyaller veriyon yineEksik yok huhaaaaaa
Valla renktaşım max 1 tur geçer eleniriz demek hiçte saçma değil bence. Olacak olan bu maalesef.avrupa'da "kesin final oynarız" demek de saçma, "max 1 tur geçer eleniriz" demek de. bana göre tabi.
anlık bir çok değişkene bağlı bir konu bu. sonuçta uzun vadeli ve telafisi olan "lig" kavramını bitirip artık eleme işine giriyorsun. her şey olabilir. günün şartlarına bağlı.
haa şunu derim bak. 36 takımın olduğu bu turnuvada "şu takımı asla yenemeyiz" diyebileceğimiz dominantlıkta bir takım yok. örneğin cl'de bir city, madrid, münih, barca falan yenilmez bunlar yani ne yaparsan yap. ama bu sene gördüğüm al'de 36 takım içerisinde böyle bir takım yok.