⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

1734382994763.webp

O pozisyonda Sara'ya faul yok diyenler ya kördür ya da algıcı şerefsizdir. Adam topa vurmadan önce yandan kaval kemiğiyle bacağa vuruyor, Sara'nın bir ayağı diğerine çarpıyor, yetmiyor devamında da süpürerek topa vuruyor. Bu yorum dünyanın gelmiş geçmiş en "prestijli" hakemleri bile aksini söylerse onlar için de geçerlidir. O eski hakem bozuntuları da aklını başına alsın, doğru yorum yapsın...

SAATCI denen ezige

Envakameye

Acurun ustumuze saldigi domuz kilikli dombiliye

Karton kabadayi haciya

Hakan Urala

Ugur Dundara

Ahmet Konanclara

Yeni Alisana

Erolcuga 💋

Maymun Husnuye ( cennet mahallesinde oynayan)

Acura

Avrupa yakasindaki sertaca

En son babalar duyardaki gwt babaya

Sinsi sansara

Seytan ridoya

Yesilcamdaki sezercige

Bedri ye

Arif Verimli ye

Ve de

Tescilli Hulusi ye..

Cok mutluyum cok ☺️

Son düzenleme:
O pozisyonda Sara'ya faul yok diyenler ya kördür ya da algıcı şerefsizdir. Adam topa vurmadan önce yandan kaval kemiğiyle bacağa vuruyor, Sara'nın bir ayağı diğerine çarpıyor, yetmiyor devamında da süpürerek topa vuruyor. Bu yorum dünyanın gelmiş geçmiş en "prestijli" hakemleri bile aksini söylerse onlar için de geçerlidir. O eski hakem bozuntuları da aklını başına alsın, doğru yorum yapsın...
hangi gollerinden önce oldu bu dikkat etmedim

Bu kaçıncı uyarı, hoca ne yapacak bekliyorum. Yediklerimiz dışında da çok pozisyon veriyoruz.

Banza'nın hareketi nasıl faul olmuyor, topla karışık Sara'ya müdahale yapmıyor mu? Bence bizim açımızdan bir hata varsa o da Yunus'ın hareketi olabilir.

1 tane yönetici konuşur belki diye bekledim bu saate ama hepsi cemiyete beleş rakıya kaçmış anlasılan

Geri
Üst Alt