Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hangi gollerinden önce oldu bu dikkat etmedim
Bu kameraya noldu
Bu tarz pozisyonlar yanlış yorumlanıyor. Eski hakemler ise manipülasyon yapıyor. Burada süpürme var. Rakiple birlikte topa da müdahale var. Ama ilk temas rakibe ve devam eden bir hareket. Aynı anda rakibin ayağına ve topa birlikte vurmak ta fauldür zaten. Bu tarz pozisyonlarda ilk müdahalenin topa olması şart. Devamında rakibe temas olabilir. Ya da rakibe temas faullü bir temas olmamalı. Ama burada bacağa net darbe var.O pozisyonda Sara'ya faul yok diyenler ya kördür ya da algıcı şerefsizdir. Adam topa vurmadan önce yandan kaval kemiğiyle bacağa vuruyor, Sara'nın bir ayağı diğerine çarpıyor, yetmiyor devamında da süpürerek topa vuruyor. Bu yorum dünyanın gelmiş geçmiş en "prestijli" hakemleri bile aksini söylerse onlar için de geçerlidir. O eski hakem bozuntuları da aklını başına alsın, doğru yorum yapsın...
Evet ahmet çakar direkt maç içinde hakem tsyi doğruyor diye ses kaydı atmış2. gol dediler galiba, tam hatırlamıyorum da...
hangi gollerinden önce oldu bu dikkat etmedim
Bu kameraya noldu