⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Berkan şuayipi ceza sahasının önüne kafayla top uzaklaştırıyor. Ulan şu mal hareketi bu takım niye ısrarla yapıyor.
Şu își basit oynayamıyor musunuz. Topu oradan taca atınca linç mi edilirsiniz diye korkuyorsunuz.

1734383698586.webp

maç öncesi kadroların verildiği postta yazdım,,

banza ve chama karşı kaan/abdulk çıkmak korkutuyor diye.. nabızlarının yetmeyeceğini ve bireysel hata yapabileceklerini düşünüyordum.

banzayı bjk ve fb maçında yani sadece 2 maç izleyip ben bile bu kanıya varabiliyorsam hoca oturup düşünmeli. bu herife karşı iki tane ağır stoperle hücum oynayınca kendi oyuncunuda paspas ediyorsun.

O pozisyonda Sara'ya faul yok diyenler ya kördür ya da algıcı şerefsizdir. Adam topa vurmadan önce yandan kaval kemiğiyle bacağa vuruyor, Sara'nın bir ayağı diğerine çarpıyor, yetmiyor devamında da süpürerek topa vuruyor. Bu yorum dünyanın gelmiş geçmiş en "prestijli" hakemleri bile aksini söylerse onlar için de geçerlidir. O eski hakem bozuntuları da aklını başına alsın, doğru yorum yapsın...
Bu tarz pozisyonlar yanlış yorumlanıyor. Eski hakemler ise manipülasyon yapıyor. Burada süpürme var. Rakiple birlikte topa da müdahale var. Ama ilk temas rakibe ve devam eden bir hareket. Aynı anda rakibin ayağına ve topa birlikte vurmak ta fauldür zaten. Bu tarz pozisyonlarda ilk müdahalenin topa olması şart. Devamında rakibe temas olabilir. Ya da rakibe temas faullü bir temas olmamalı. Ama burada bacağa net darbe var.

Bu serefsiz fenerli hakem yüzde yüzde penaltiyi bilerek vermiyor… fenere olsa hemen verirdi penaltiyi.

Geri
Üst Alt