⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Video çok güzel bir icat değil mi?

Çok net faul.

Bakın bu darbe topa dokunuşuyla AYNI ANDA olsa o zaman faul değil diyene saygı duyarım. Ama önce Sara'nın ayağına vurduğun için sonradan topa da dokunmanın manası yok. Çünkü belki Sara'nın ayağına vurmasan Sara senden önce topu dürtecek. Nereden biliyorsun?

Şampiyonluk maçıydı rakibin tamamen geçen haftadan kalan direncini tamamen yok edecek bir maçtı.

Geçen hafta 10 kişiyle 1-0 geriye düştüğümüz 90 dakika 10 kişi oynayıp eze eze 2-3 yenmiştik.

Bu hafta yine Sivas dep maçın tamamını 10 kişiyle oynayıp, Malmö deplasmanınıda eklersek üst üstte 2 tane çok zor şartlı deplasmana gidip sonrasında bu maçı 2-3 geriye düşüp 4-3 çevirmek büyük iştir.

Tamam anlıyorum da emin ol vardır daha net açısı ki hakeme o 1 tane gösterilen net açı bile yeter aslında. Adam auta çıkmış topu gol yapacak ve kamera yok diyip verecekler o golü. Bu bildiğin hırsızlık

Gördüğümüz hiçbir açıdan sen de %100 çıkmış diyemezsin, %99,9999 diyebilirsin, o yüzden "auta çıkmış toptan gol verildi" maalesef sadece yorum olarak kalıyor. Ben de çıktığını düşünüyorum ama atıyorum kellemi veya sevdiğim insanların kellesini koyamam çıktığına dair. Bu toplarda kesin konuşmak mümkün değil. Öyle pozisyonlar oluyor ki bir açıdan çıktığı kesin gibi dursa da çıkmadığı tespit ediliyor. Son dünya kupasında mıydı neydi bir Japonya maçında olmuştu mesela öyle bir pozisyon.

Orayı gören çizgi kamerası nasıl olmaz vs bunlara kızalım tartışalım. Hatta bence o top kıl payı çıkmadıysa bile yan hakemin şuna aut vermemesi, çıkmadığına emin olduğu için değil, canı öyle istediği için bir karar... O topun en az %95'i çıkmış mesela, belki %99'u çıkmış. Atıyorum %97'si dşarıda olan topun çıkmadığını tam gördü de çıkmadığına emin oldu diye aut bayrağı kaldırmamış değildir yan hakem. O hakem ilk yarı da aleyhimizde saçma sapan bir ofsayt kararı verdi zaten. Muhtemelen topun çıkmasını İSTEMEDİĞİ İÇİN, ATAK DEVAM ETSİN İSTEDİĞİ İÇİN bayrağı kaldırmadı... Çünkü 50m ters taraftan ve çizginin solundan bakan bir göz o top çıkmadıysa bile çıkmış gibi görür. Yanılacaksa bile çıkmamışken çıkmış diyerek yanılır. Bazı faul kararlarında hakeme ettiği/etmediği yardımlardan da benzer bir hisse sahibim o yan hakem için.

Unutmadan yazayım; Hakem daha 1. dk'da niyetini belli etti. Serdar denen kazma gelip bizim futbolcumuzun ayağına bastı. Nasıl oluyorsa hakem geldi ve sadece uyardı. İlk defa ayağa basmada uyarı veren hakem gördüm.

Bu pozisyon Galatasaray 2-1 İstanbulspor son dakikada Okan Kocuk'un inanılmaz kurtarışla çıkardığı maç anında kimsenin anlamadığı pozisyon gibi inanılmaz değerli...

Geçen hafta Emirhan'ın Dzeko'nun şutunu çizgiden çıkarması bu haftada Abdülkerim'in Dragus'un gol olacak şutunu çıkarması şu 2 hamleyle birlikte Galatasaray ve Fenerbahçe arasında belkide 6 puan oynadı çok büyük kırılma anlarıydı.

Unutmadan yazayım; Hakem daha 1. dk'da niyetini belli etti. Serdar denen kazma gelip bizim futbolcumuzun ayağına bastı. Nasıl oluyorsa hakem geldi ve sadece uyardı. İlk defa ayağa basmada uyarı veren hakem gördüm.
1. dakikada bastı diye sarı mı versin adamcağız. 75 olmalı ki kart olmalı kitapta yazıyor kardeşim kitapta

Tüm spor yorumcuları bir ağız olmuş trabzonun hakkı yendi diyor, ahlak yoksunu haram yiyen haramilersiniz. Mamanızı bu sezon iyi cukkaladınız. Sözüm bu iğrenç düzende kalemi ve agzı doğrularıyla eylemleyenlere değil. Hepinizi üst üste koyup silkeledik, bu sezonda zürriyetinizi ve olmayan cibilliyetinizle beraber silkeleyeceğiz.
Bu medyadaki şerefsiz spor yorumcularının alayı namussuz Galatasaray düşmanı.senelerdir hiç izlemiyorum bunları.
Yönetici yok bizde yönetic..Adam gibi yönetici olsa bunlara haddini bildirir.

Gördüğümüz hiçbir açıdan sen de %100 çıkmış diyemezsin, %99,9999 diyebilirsin, o yüzden "auta çıkmış toptan gol verildi" maalesef sadece yorum olarak kalıyor. Ben de çıktığını düşünüyorum ama atıyorum kellemi veya sevdiğim insanların kellesini koyamam çıktığına dair. Bu toplarda kesin konuşmak mümkün değil. Öyle pozisyonlar oluyor ki bir açıdan çıktığı kesin gibi dursa da çıkmadığı tespit ediliyor. Son dünya kupasında mıydı neydi bir Japonya maçında olmuştu mesela öyle bir pozisyon.

Orayı gören çizgi kamerası nasıl olmaz vs bunlara kızalım tartışalım. Hatta bence o top kıl payı çıkmadıysa bile yan hakemin şuna aut vermemesi, çıkmadığına emin olduğu için değil, canı öyle istediği için bir karar... O topun en az %95'i çıkmış mesela, belki %99'u çıkmış. Atıyorum %97'si dşarıda olan topun çıkmadığını tam gördü de çıkmadığına emin oldu diye aut bayrağı kaldırmamış değildir yan hakem. O hakem ilk yarı da aleyhimizde saçma sapan bir ofsayt kararı verdi zaten. Muhtemelen topun çıkmasını İSTEMEDİĞİ İÇİN, ATAK DEVAM ETSİN İSTEDİĞİ İÇİN bayrağı kaldırmadı... Çünkü 50m ters taraftan ve çizginin solundan bakan bir göz o top çıkmadıysa bile çıkmış gibi görür. Yanılacaksa bile çıkmamışken çıkmış diyerek yanılır. Bazı faul kararlarında hakeme ettiği/etmediği yardımlardan da benzer bir hisse sahibim o yan hakem için.
Top % 100 çıkmış…

Bence o gösterilen açıdan %100 çıktı diyebilirsin. Adam kamera koymadı çizgi açısı vermedi diye benim hakkımı çalamazlar. Aynı pozisyon fb ye olsun garanti iptal ederlerdi çizgi açısının olmasını umursamadan bunu hepimiz adımız gibi biliyoruz.

Çıkan topla olan pozisyonu tekrar izledim.
Berkan yatacak yeri yok heriflerin atak yapacak haki yok topu göğsüyle yumuşatsa şu pozisyon olmayacak.

Kafayla yay üzerine topu uzaklaştırmak nedir lan.

Trio yine ortalığı karıştırıyor

2. gol öncesi Banza temiz almış topu

Geri
Üst Alt