- 27 Ocak 2010
- 139.648
- 106.056
- 5.648
cham denen lale her maç totosunu yırtsa ts şimdi 2. idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cham denen lale her maç totosunu yırtsa ts şimdi 2. idi
Nasıl almıyor kadraja süper zeka. Kasımpaşa maçında çizgi kamerası geniş açı kabak gibi herşeyi çekmiş
Hissetmişim resmenZor ama hikayesi olan bir galibiyet gelecek gibi belki geriden dönüş hikayesi olabilir ama zor bir maç olduğunu kabul edelim
Al sana açı. Bu açıyı verip zoomlasalar kabak gibi görünür zaten çıktığı
Bak bakalım nereye kadar alıyor. Ceza sahası çizgisinde bitiyor kadraj. Bugünkü pozisyon korner bayrağına yakın yerde oluyor.
Muslera Banza pozisyonuna penaltı diyenlerin gözüne şu pozisyonu sokacaksın yine kör Meliha rolüne girerler.
Görüntünün oraya zoomlanmadığını nerden biliyorsun. Çizgiyi komple geniş açı çekmeyecek kadar salak olamazlar herhalde
Görüntünün oraya zoomlanmadığını nerden biliyorsun. Çizgiyi komple geniş açı çekmeyecek kadar salak olamazlar herhalde
Tamam anlıyorum da emin ol vardır daha net açısı ki hakeme o 1 tane gösterilen net açı bile yeter aslında. Adam auta çıkmış topu gol yapacak ve kamera yok diyip verecekler o golü. Bu bildiğin hırsızlıkKamera özellikleri, açısı, dikliği ve kısmen de tercih sebebi öyledir muhtemelen diyorum. Ben bugüne kadar bizim statta şöyle tam yandan tamamının çekildiğini görmedim. O yüzden daha uzak kısımları almadığını tahmin ettiğimi söylüyorum. BJK stadında da öyle galiba. Benzer tartışmalı bir pozisyonda tamamını göremiyordu kamera, kadraj dışından geliyordu top, emin olamıyorduk. MUHTEMELEN hem teknik sebeplerle hem de kale içi çizgisini daha net görsün diye ve ceza sahasındaki itmeleri çekmeleri vs daha iyi görsün diye falan biraz havadan ceza sahasını odaklayacak şekilde koyuyorlar o kamerayı. Yani çizgi kamerası ama biraz yalandan çizgi kamerası. Direklere uzaksa pozisyon işe yaramıyor.