⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Al sana açı. Bu açıyı verip zoomlasalar kabak gibi görünür zaten çıktığı

Adnancım, kör müsün canım benim? Dikkatli bakar mısın rica ediyorum. O taç çizgisi değil, ceza sahası çizgisi. Hemen hemen orada bitmiş kadraj. Daha uzak kısımlar yok kadrajda...

Harika bir sonla bitti ama bu maçı bu kadar dengesiz oynamamalıydık. Az kalsın iç sahada 3. kez puan kaybedecektik ve daha ilk yarı bile bitmedi, Kesinlikle bu gel gitli maçlara çözüm bulmak şart. Lig çok uzun bir maraton ve her maç böyle şanslı olamayız eğer Dragus atsa 4-3 yenilmiştik.

Tüm spor yorumcuları bir ağız olmuş trabzonun hakkı yendi diyor, ahlak yoksunu haram yiyen haramilersiniz. Mamanızı bu sezon iyi cukkaladınız. Sözüm bu iğrenç düzende kalemi ve agzı doğrularıyla eylemleyenlere değil. Hepinizi üst üste koyup silkeledik, bu sezonda zürriyetinizi ve olmayan cibilliyetinizle beraber silkeleyeceğiz.

Çizgi kamerası filan hepsi var olmaz olurmu Allah aşkına, varın önüne hepsi geliyor ama geri göz göre veriyor ,kamera yok filan diye kendinizi avutmaya kalkmayin

Dövüşmen guzum, bu ne ilk ne son olacak.
Tartışmamız gereken şeyler bunlar değil diyorum biz niye ısrarla bize gol atın lan diye bağırıyoruz en önemli konu bu. Yoksa geçen hafta mertense yapılan faul, barışa yapılan kırmızı, bu akşam yunusa sakatlamaya yönelik hareket.

Bitmiyor abicim bitmeyecek.

1- Bir maçta %100 10 tane gol kaçırmayacaksın
2- Basit oynayacaksın, konsantrasyonunu kaybetmeyeceksin
3- Aksayan yerleri görerek acil müdahalede bulunacaksın.

Takım sahada çalım atıp embesilce top kaybetmek yerine üçgen kursa hiç bir topu kaptırıp kontra yemeyiz. Ma.ta 20 tane kontra yiyorsun buna defans dayanmaz zaten.

Serefsiz hakemler it ozan a 22 dakikada kirmiziyi vermedi, Yunusa arkadan bilerek vuruyor. Adi köpekler.

Görüntünün oraya zoomlanmadığını nerden biliyorsun. Çizgiyi komple geniş açı çekmeyecek kadar salak olamazlar herhalde

Kamera özellikleri, açısı, dikliği ve kısmen de tercih sebebi öyledir muhtemelen diyorum. Ben bugüne kadar bizim statta şöyle tam yandan tamamının çekildiğini görmedim. O yüzden daha uzak kısımları almadığını tahmin ettiğimi söylüyorum. BJK stadında da öyle galiba. Benzer tartışmalı bir pozisyonda tamamını göremiyordu kamera, kadraj dışından geliyordu top, emin olamıyorduk. MUHTEMELEN hem teknik sebeplerle hem de kale içi çizgisini daha net görsün diye ve ceza sahasındaki itmeleri çekmeleri vs daha iyi görsün diye falan biraz havadan ceza sahasını odaklayacak şekilde koyuyorlar o kamerayı. Yani çizgi kamerası ama biraz yalandan çizgi kamerası. Direklere uzaksa pozisyon işe yaramıyor.

Kamera özellikleri, açısı, dikliği ve kısmen de tercih sebebi öyledir muhtemelen diyorum. Ben bugüne kadar bizim statta şöyle tam yandan tamamının çekildiğini görmedim. O yüzden daha uzak kısımları almadığını tahmin ettiğimi söylüyorum. BJK stadında da öyle galiba. Benzer tartışmalı bir pozisyonda tamamını göremiyordu kamera, kadraj dışından geliyordu top, emin olamıyorduk. MUHTEMELEN hem teknik sebeplerle hem de kale içi çizgisini daha net görsün diye ve ceza sahasındaki itmeleri çekmeleri vs daha iyi görsün diye falan biraz havadan ceza sahasını odaklayacak şekilde koyuyorlar o kamerayı. Yani çizgi kamerası ama biraz yalandan çizgi kamerası. Direklere uzaksa pozisyon işe yaramıyor.
Tamam anlıyorum da emin ol vardır daha net açısı ki hakeme o 1 tane gösterilen net açı bile yeter aslında. Adam auta çıkmış topu gol yapacak ve kamera yok diyip verecekler o golü. Bu bildiğin hırsızlık

Geri
Üst Alt