M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Pas kalitemiz çok kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam fazla söyledin prag felan olsa şuan 4ü yemiştik.Sistem takımları bu açıkların alayını kullanıyor.İleri çıkmakta sorun yok ama ileri çıkıp aptalca topu kaybediyoruz ikide bir. Karşımızda Madrid yada Liverpool felan olsaydı af etmezlerdi.
Jelert iyi abi Vakame nin hayvanatlığı tuttu.Vakame değil jelert
Solda da berkan
Stoperler ürkek, bekler ürkek sonuç normalRakibi kalesine bu kadar yaklastiran bir takim basarili O-LA-MAZ
Rakip akin akin geliyor
attıkları twite bak fb ye bu kadar hırslandınız mı ulan!!!
Sanchez Kaan oynasin
Berkan yokkende aynı boktu bu adam bir dönem karagümrüğün ağır futbolcuya bile benzemeyen bir marcaosu vardı onu ünlü etmişti. ligde nerede işe yaramayan ağır adam varsa apoya üstünlük kuruyor gitmiş bir de vucüt yapmış oklava yutmuş gibi duruyor eskidende yavaştı ama bir gram olsun esnekliği vardı artık oda yok. Sırf van dijk görevi görsün 2 tane uzun pas atsın diye biz bu adamın ceremesini çekiyoruz yıllardır. Super ligde şu adama bir gün birisi üstünlük kuramasın ben dişimi kırıcam örneği yok öyle bir oyuncu görmedimBerkan tarafına acil çözüm şart apo sırf bu yüzden kötü gözüküyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim de aklıma aynı şey geldi. Orrrman çocuğu!!!Şerefsiz fener maçında ayakları yokmuş givi geziyordu
Serdar ın kartını diyor ise ikinci faulü olduğu için verdi onu ilki kartlık fauldüattıkları twite bak fb ye bu kadar hırslandınız mı ulan!!!
2. Yarı bu yapılması lazım doğru fiziken üstünlük saglamaliyizSallai sag bek Jakobs sol bek. En iyisi bu.
Herifin sezonda oynamak için amacı olduğu tek maç. Doping bile çıksa şaşırmam bu adamda.Bu jelertten bir yol olmaz geçen attığı gol göz boyamasın ben de savunuyordum bu maçtan sonra vazgeçiyorum artık gelişim falanda gösterememez bu çocuk. wakayeme dediğin adam the walking dead zombileri gibi ahı gitmiş vahı kalmış bir adam rezil ediyor seni ayağından top alamyorsun onu geçtim geçmeye calışıyorsun dripling ile geçemiyorsunda.
Jelert bencede iyi ben sadece Berkan’dan memnun değilim jelert iyi abi kaanın falan sağ bek oynamasındansa jelert oynasınJelert iyi abi Vakame nin hayvanatlığı tuttu.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toparlamadi malesef. Abdulkerim ve Berkan S.O.S. veriyorlar...Kaan ın dönmesi savunmayı epey toparlar.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi