⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Lan karsindaki adamin tek ozelligi calim atmasi senin ozelliginde hizin ne bam gum ayagina daliyorsun karsila bekle atsa bile gecemez seni gecse bile elli kere yetisirsin

Bilerek yapiyorlar. Her mac oncesi rakipleri baski altina aliyor satilik medya. Yok eyup yatacak yok trabzon yatacak diye diye her takimi gaza getiriyorlar. Herkese puan dagitan kume dusme hattindaki trabzon bile gelip burda son kursunuyla oynuyor ondan sonra.

Ama birde fenerin rakiplerine bakin. Adamlar laylaylom mac kazaniyor her hafta

sezon basından beri en cok ben yazmısımdır en cok üzüldügüm adam açık ara kaan

adam kendisi ortasaha oynamak isterken ki harıka oynuyordu

adamı savunmaya hapsettik

Berkan tarafına acil çözüm şart apo sırf bu yüzden kötü gözüküyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan yokkende aynı boktu bu adam bir dönem karagümrüğün ağır futbolcuya bile benzemeyen bir marcaosu vardı onu ünlü etmişti. ligde nerede işe yaramayan ağır adam varsa apoya üstünlük kuruyor gitmiş bir de vucüt yapmış oklava yutmuş gibi duruyor eskidende yavaştı ama bir gram olsun esnekliği vardı artık oda yok. Sırf van dijk görevi görsün 2 tane uzun pas atsın diye biz bu adamın ceremesini çekiyoruz yıllardır. Super ligde şu adama bir gün birisi üstünlük kuramasın ben dişimi kırıcam örneği yok öyle bir oyuncu görmedim

Visca ozan filan şerefsiz bunlar. Bize karşı istekli oynamalarından dolayı değil aksine oynamalılar. Ama Şikecilere karşı oynadıkları maçıda hatırlıyoruz. Ozan çayırda dolaşan dana gibiydi. Visca klasik Şikecilerde karşı oyununu oynadı yani bir şey oynamadı

Bu jelertten bir yol olmaz geçen attığı gol göz boyamasın ben de savunuyordum bu maçtan sonra vazgeçiyorum artık gelişim falanda gösterememez bu çocuk. wakayeme dediğin adam the walking dead zombileri gibi ahı gitmiş vahı kalmış bir adam rezil ediyor seni ayağından top alamyorsun onu geçtim geçmeye calışıyorsun dripling ile geçemiyorsunda.
Herifin sezonda oynamak için amacı olduğu tek maç. Doping bile çıksa şaşırmam bu adamda.

Herifer tüm sezon yürüdüler ayakları birbirine dolandı şu maçta nasıl olduysa içlerinden yamal çıkıyor.
Çok enteresan işler oluyor bu ligde.

Visca denen herif 3 hafta önce bilerek orta açmıyordu, pas vermiyor içeri dalıyor top kaybediyordu. Şu maçta 2 saniyeden fazla top tutmuyor.

nwakaeme jelert'i parkta gezdirir gibi gezdiriyor, berkan'ın yeteneği bu kadar söyleyecek bir şey yok.

bizim öncelikli amacımız topun berkan'ın yakın çevresine ulaşmamasını sağlamak olmalı.

Geri
Üst Alt