⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

bagkurdan emekli irfan amca hocaya söylermi acaba hocam berkanın ırzına geçildi çıkaralım 2.yarı diye

Bazı takımlar koç yalakası orası gerçek..
Ama çoğu maçta o motivasyonu biz veriyoruz.Çok rahat oynuyorlar ve biz bunlara gol atarız hissi veriyoruz ve adamlar bu motivasyonla oynuyor.
Ligin en güçlü takımına kendilerini ispat etme hırsı da cabası.

Bu Jelert i 6 ay NBA e göndermek lazım.. Fizik yapsın gelsin..

Mahallenin sümüklü çocuğu gibi, önüne gelen eziyor..

Serdar ın kartını diyor ise ikinci faulü olduğu için verdi onu ilki kartlık fauldü

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamda boyle sacmalik olmaz ilki kartlik evet orda cikar karti adamin ikinci hareketi normal bir faul boyle mal hakemlik olursa boyle malzeme verirsin

Ilkinde sariyi bassa kim ne diyecek

nelssonu kaybettigimiz günden beri havadan her topu vurduruyoruz 2 sene boyunca havadan nasıldı bu takım hatırlayın !!

Beklemediğim kadar iyi maç oluyor. Biz çok iyi oynuyoruz. Ama yine çok kaçırıyoruz.

Sallai çok iyi. Yunus muhteşem. zaten. Yeletri de beğendim İyi bir çocuğa benziyor. Sahada görmek isterim. Umarım 3 ü bulup rahatlarız. Osi sonlara doğru girer umarım.

Sara da düşüş v ar zanki.

Nwakaeme içeri katediyor, Jelert takip etse alanını kaybediyor, etmese tehlike. O bölgeyi kalabalık tutup ikili üçlü sıkıştırmak lazım. Yoksa çaresi Jelert'in birebirde top kazanması değil o işin.

Bu arda şu pozisyonun benzerini bugün 15 yaşında ads kalecisi 3 kere önledi. Bizdeki kolunu uzatamıyor artık ya.
Üzülüyorum kahroluyorum bak.

Kenardan oyuncu almasına gerek yok hocanın jelert ile salla yer değiştirsin şimdilik yeter

Geri
Üst Alt