⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Toreira bugun sahada yok adini duymadim

Saraya laf edenler adam tek basina orta sahayj kapatmaya calisiyor ilk yarinin en kotusu

Jelert sonra toreira

Jelert genç bir isim ve defosu belli. Fiziksel anlamda zayıf o halde o bölge için oyuncunun defosunu nötrlemek gerek taktiksel olarak. Jelert hızlı bir oyuncu, patlayıcılığı ile orta alanı kat ederek takımı hücuma taşıması önemli kazanım olur.
Kesinlikle katılıyorum yunusu sola çekip sallaiyi sağa çekersek daha dengeli olur jeleet tarafı Berkan yerinede jakobs

osi ve jacobsu al hocam gecikmeden,fantazi kısmını evde yigitle beraber pes te yaparsınız

kimse sarada 1 gram hata aramasın.. böyle olursa kötüye gider yanında orta sahada rahatlatacak oyuncu yok.. sara alsın sara geçsin sara ara pası atsın sol beke koşu atsın ileri koşu atsın.. torreiranın maçlarda ismi geçmemeye başladı...
Sara ver-kaç oyuncusu herifin takımı öyle oynuyordu bizde verkaç için pas atıyor geri alamıyor sonra sara öyle yap böyle yap diyorlar bakıyorum herifin sırtında 2 kişi varken pas atıyorlar:D tamamen takımsal sorun.

Jelert iyi oynuyor ancak zor bir düelloya itildi hoca tarafından. Ben 3'lü oynuyorken Kaan'la eşleşeceğini düşünüyordum ancak neredeyse hiç eşleşmediler. Nwakaeme ortaya girip arkasındakileri sokuyor oyuna. Özellikle Ozan'ı. Buna bir çare bulması lazım Okan Buruk'un.

Boey osayi ferdi izlemesek iyi diyicez
Kaan ayhan bile 2 gömlek daha iyi sağ bekte
İyi dedik de boey demedik. Jelert in kendi standardına göre iyi ve elimizde sağ bek yok abi bi sal şu jelert i

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert iyi oynuyor ancak zor bir düelloya itildi hoca tarafından. Ben 3'lü oynuyorken Kaan'la eşleşeceğini düşünüyordum ancak neredeyse hiç eşleşmediler. Nwakaeme ortaya girip arkasındakileri sokuyor oyuna. Özellikle Ozan'ı. Buna bir çare bulması lazım Okan Buruk'un.
kaanın beli zor dönüyor wakayemeyı tutamaz

trabzondan nefret ediyorum işe yaramazlar hele o colmanın bandanası denilen köpek

En az 2 gol daha atmamız lazım galip gelmek için. Defansımız çok kötü

Jelert bence de iyi barış a da yaramış dinlenmek indirdi nerdeyse her topu. Ayağındaki topları da verimli kullanıyor. Berkan çalkantıda sara sahada yok gibi gerisi iyi takımın.

Bu arada Jelert gayet 11 olabilir imiş. Gol atması da çok iyi gelmiş. Sağ bek istemek bence şimdilik bekleyebilir.

Beyler ortalığı yangın yerine çevirmeyin tek sorun defans oyuncularının temas gücünün zayif olması. Kaldıki çoğu as oyuncu bile degil ve apo tam hazır değil.

Bugün sanchez baba olsa bile tek başına yüzde 100 güç katıyor defansa ki jakops da sert oyuncu. Berkan jelert ve biraz da kaan sert değiller.

Geri
Üst Alt