- 12 Haziran 2015
- 36.431
- 32.109
- 2.693
Bizde değişiklik yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki görmedik orta sahada daBerkan'a yazık ediyoruz. Çocuğu sol beklerde stoperlerde oynatıp günah keçisi yapıyoruz. Adamın yeri orta saha. Elinden gelen bu. Napsın hocaya ben orada oynamıyorum mu desin bu kadar eksiklikte
Okan hoca berkanı sol bek'e evrilterek kariyerini kurtardı zaten genoada iki maç ortasaha oynattılar nefesi arkadan alıyordu sağa sola bile dönemiyorduSanki görmedik orta sahada daberkancıyım ben ama anca ara ara sahaya atıp şansa kadere katkı alabileceğin bir oyuncu. Bi Kaan değil mesela. Hızlı olsun diye kimse beklemiyor ayağa sağlam oynasın yeter görüldüğü gibi o zaman hem bek hem orta daha hem stoper oynuyor Kaan
Ben Berkan çok iyi demedim. Ben de pek beğenmem ama oynadığı mevki yanlış.Sanki görmedik orta sahada daberkancıyım ben ama anca ara ara sahaya atıp şansa kadere katkı alabileceğin bir oyuncu. Bi Kaan değil mesela. Hızlı olsun diye kimse beklemiyor ayağa sağlam oynasın yeter görüldüğü gibi o zaman hem bek hem orta daha hem stoper oynuyor Kaan