⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

trio'yu izledim, şaka yapıyorlar sanırım pozisyon dışarıda mı değil mi tam söyleyemezlermiş "buna var karışamaz"mış tecrübeme göre çıkmamış diyen bile oldu, ozan güç transferi yapmıyormuş... yatacak yeriniz yok!

Maçı almak istiyorsak gol atmamız lazım. Garanti olması için en az iki tane daha atmalıyız
Devre arasında 2-1 öndeyken bunu yazmıştım. Tam da bu şekilde oldu.

Önde olduğumuz halde bile maçı kazanmak istiyorsak en az 2 gol daha atmamız gerekiyor. Neden? Çünkü armut gibi goller yiyeceğimizi biliyoruz. Artık maç kazanmak istiyorsak 4-5-6 tane atmalıyız her maç.

trio'yu izledim, şaka yapıyorlar sanırım pozisyon dışarıda mı değil mi tam söyleyemezlermiş "buna var karışamaz"mış tecrübeme göre çıkmamış diyen bile oldu, ozan güç transferi yapmıyormuş... yatacak yeriniz yok!
Zaten o yüzden bilerek vara bırakıyorlar bu karışamaz muhabbetinin cılkı çıktı. İzdüşümü diyenler de futbol topunu pilates topu zannediyor herhalde

Böyle pozisyon kale içinde olsa gol verilmese ortalık ayağa kalkardı. Gol çizgisi teknolojisi bugünler için var niye orada bir çizgi çizemediler..

Trio baştan beri bize karşı böyle kazandığımız maçlarda hakem bizi tutmuş gibi yorumluyorlar puan kaybı yaptığımızda objektiflikleri tutuyor geçen Eyüp maçındaki gibi yonetimin trio ve beinle ilgili okkalı bir açıklama yapması lazım o top dışarıda olmasa şimdiye elli açıdan gösterirlerdi bakın çizgiye temas etmiş iceride gibisinden iyice fbnin uşaklığını yapmaya başladılar ama Allah büyük dün bunu bir kez daha gördük yine pis planları son dakikada ayaklarına dolandı

Hala şu görüntü için yuvarlak konuşanlar var, bu açıdan net değil VAR net kanıt sunmak zorunda vs diye. Topun çapı belli topoğlu toplar
Şu pozisyon sadece türkiyede şerefsiz medya ve futbol camiasında tartışılır..Ne kadar ahlak erozyonuna uğrayan ülke haline geldiğimizin göstergesidir.

yalnız lige kalitesiz falan diyoruz ama maçlar gittikçe zorlaşıyor kadro derinliğimiz zayıf devre arasında bek ve ortasahaya takviye şart oğlu şart

Dün maçı korner bayrağı hizasında izledim, top net olarak çıktı hatta gol oldu biz güldük dedik enayiler boşuna seviniyor diye, şöyle söyleyeyim daha 16.17. hafta Türkiye futbol liglerinde hiç bir sezon hiç bir takım böyle sistematik bir doğranmaya maruz kalmadı, istisnasız her maçımızda hakemlerin aleyhimize kararları var.

Maça gelecek olursak eğer 4'lü savunma diziliminde solda Berkan sağda Jelert ile oynayacaksan zaten bunları yaşaman normal çünkü kanat savunması yapamadık, herkes stopere yoğunlaşmış ama bu takıma sağ veya sol farketmez bek oyuncusu lazım ve bilhassa hava topu alabilecek gerekirse stoperden bozma ama Kaan Ayhan gibi değil biraz bek özelliği taşıyacak adam lazım sonra stopere sıra gelir.

Merkezde Sara ile Toreira'nın arkasına güvenilir adam almamız lazım diye 2 aydır yazıyorum, adamların canı çıktı yarın bir gün allah korusun sakatlık olursa ne olacak? 2. önceliğimiz orası çünkü dün dinamizmleri düşüktü ve orta sahada Ozan bile cirit attı.

Biz böyle her seferinde hakemi yenemeyiz daha 20 maç var, hakemler artık teslim olurlar diyorum ama yok yani vitesi arttırarak geliyorlar, ne olacak hiç kestiremiyorum. İşimiz zor.

Triodakiler yine piyasadaki en tutarlı yorumcular..Muslera'nın pozisyona erman ümit karan mali falan net penaltı derken adamlar mala anlatır gibi izah etti neden penaltı olmadigini.. Bünyamin gezer Mertensin pozisyonda faulü mertens yaptı dedi :)
Top içerde mi dışarda mi topuna girmemeleri normal yaw alenen çalıştığımız kurum acıyı vermedi diyemezdi mecbur Vara güveniyoruz dediler

Triodakiler yine piyasadaki en tutarlı yorumcular..Muslera'nın pozisyona erman ümit karan mali falan net penaltı derken adamlar mala anlatır gibi izah etti neden penaltı olmadigini.. Bünyamin gezer Mertensin pozisyonda faulü mertens yaptı dedi :)
Top içerde mi dışarda mi topuna girmemeleri normal yaw alenen çalıştığımız kurum acıyı vermedi diyemezdi mecbur Vara güveniyoruz dediler
Bu bünyamin ve triodakiler uzaydan mı geldi bu ülkeye sanki, o sahadaki ve vardakinin eski hali bunlardı işte. Hakemlikleri neyse yorumculukları da o. Alayı malum takım düzeninin hakemleri

O degilde Bakayeme ipe dizdi bizi yav. Memeli abazan da uyuz etti beni, fb macinda ortalikta görünmüyordunuz hic itoglu itler!

Geri
Üst Alt