- 12 Haziran 2013
- 9.936
- 6.009
- 1.843
trio'yu izledim, şaka yapıyorlar sanırım pozisyon dışarıda mı değil mi tam söyleyemezlermiş "buna var karışamaz"mış tecrübeme göre çıkmamış diyen bile oldu, ozan güç transferi yapmıyormuş... yatacak yeriniz yok!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arasında 2-1 öndeyken bunu yazmıştım. Tam da bu şekilde oldu.Maçı almak istiyorsak gol atmamız lazım. Garanti olması için en az iki tane daha atmalıyız
Video çok güzel bir icat değil mi?
Zaten o yüzden bilerek vara bırakıyorlar bu karışamaz muhabbetinin cılkı çıktı. İzdüşümü diyenler de futbol topunu pilates topu zannediyor herhaldetrio'yu izledim, şaka yapıyorlar sanırım pozisyon dışarıda mı değil mi tam söyleyemezlermiş "buna var karışamaz"mış tecrübeme göre çıkmamış diyen bile oldu, ozan güç transferi yapmıyormuş... yatacak yeriniz yok!
Böyle pozisyon kale içinde olsa gol verilmese ortalık ayağa kalkardı. Gol çizgisi teknolojisi bugünler için var niye orada bir çizgi çizemediler..trio'yu izledim, şaka yapıyorlar sanırım pozisyon dışarıda mı değil mi tam söyleyemezlermiş "buna var karışamaz"mış tecrübeme göre çıkmamış diyen bile oldu, ozan güç transferi yapmıyormuş... yatacak yeriniz yok!
Şu pozisyon sadece türkiyede şerefsiz medya ve futbol camiasında tartışılır..Ne kadar ahlak erozyonuna uğrayan ülke haline geldiğimizin göstergesidir.Hala şu görüntü için yuvarlak konuşanlar var, bu açıdan net değil VAR net kanıt sunmak zorunda vs diye. Topun çapı belli topoğlu toplar
skordan bağımsız trafiğe kalmamak için herhalde gecenin 11i uzaktan gelenler vardır 2-1 önde olsak da çıkarlardı herhaldemaç bitmeden çıkmak nereden çıktı yaw sanki 3-0 yeniliyoruz
Hafta içi saat 9 a maç koyunca böyle şeyler normal bizim stad için. Millet eve zor yetişiyormaç bitmeden çıkmak nereden çıktı yaw sanki 3-0 yeniliyoruz
trio'yu izledim, şaka yapıyorlar sanırım pozisyon dışarıda mı değil mi tam söyleyemezlermiş "buna var karışamaz"mış tecrübeme göre çıkmamış diyen bile oldu, ozan güç transferi yapmıyormuş... yatacak yeriniz yok!
Bu bünyamin ve triodakiler uzaydan mı geldi bu ülkeye sanki, o sahadaki ve vardakinin eski hali bunlardı işte. Hakemlikleri neyse yorumculukları da o. Alayı malum takım düzeninin hakemleriTriodakiler yine piyasadaki en tutarlı yorumcular..Muslera'nın pozisyona erman ümit karan mali falan net penaltı derken adamlar mala anlatır gibi izah etti neden penaltı olmadigini.. Bünyamin gezer Mertensin pozisyonda faulü mertens yaptı dedi
Top içerde mi dışarda mi topuna girmemeleri normal yaw alenen çalıştığımız kurum acıyı vermedi diyemezdi mecbur Vara güveniyoruz dediler