SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

Büyük mucizeler olmazsa arda bize hicbirzaman hoca olamayacak ,oynattığı oyun fena değil aslında ama henüz Büyüklerle maçlarda hicbirsey yapamadı misal Okan hoca bize gelmeden oncede gittiği her takımda feneri hoplatiyordu ,nefret ediyorlardı
Arda sadece taraftar olarak gs li okadar yani fener maçına özel hazirlanirmi supheliyim

Sakat sakat 30-40 dk sonra 2 tane yiyip çıkmak için oynayacak. TD olsam asla oynatmam ama oynatacak tabi ki
Geçen sezon yok muydu aynen dediğiniz yapan bir kaleci.

Sivaslı Ali Şaşal'dı herhalde. Sakat sakat oynayıp hatalı goller yemişti falan

Maça yine bir fbli hakem atamışlar.

Rakip hoca yatmayacak bir hoca, fb de bayağı eksik olunca, bu sefer hakem olarak garantiye alınmak istenmiş.

Vallahi bıktık yaa.
Kendilerinin üzülmemesi için her türlü konforlu ortamı hazırlıyorlar.Ta ki bizim maça kadar böyle devam edeceğini düşünüyorum. Her türlü takla parende mümkündür.

Hadi bakalım arda paşa görecez bizim maçtaki gibi oynayacakmı takımın büyük Cimbomlu Arda

Büyük mucizeler olmazsa arda bize hicbirzaman hoca olamayacak ,oynattığı oyun fena değil aslında ama henüz Büyüklerle maçlarda hicbirsey yapamadı misal Okan hoca bize gelmeden oncede gittiği her takımda feneri hoplatiyordu ,nefret ediyorlardı
Arda sadece taraftar olarak gs li okadar yani fener maçına özel hazirlanirmi supheliyim
Bir röpörtajında kendininde dediği gibi çok iyi bir Galatasaraylı ama Galatasaray efsanesi değil çok fazla anlam yüklemeye gerek yok bizler neysek Arda turan da odur

Neden şüphelisin abi. Yener yenilir puan alır alamaz iyi hoca kötü hoca hepsinden bağımsız olarak söylüyorum, eğer Galatasaray a hoca olmak istiyorsa bizi de feneri de rahatsız etmesi lazım yoksa kim alır ki? Yani seversin sevmezsin ama bu maça en az bizim maç kadar hırslı ve hazırlanmıştır, buna mecbur yani yerinde saymak istemiyorsa. Sonuç ne olur bilinmez, günün sonunda 10 pozisyonun biri girse Arda nın takımı paramparça oldu dünya kadar pozisyon yediler falan diye konuşulacaktı şimdi çelme taktı deniyor, halbuki biz kendimizi yenemedik Arda bizden puan almadı. Biraz akıl yürütün, hayvan gibi hazırlanmak zorunda bu maça mecbur yani buna fenere yatacak hali yok, elinden gelenin fazlasını yapar gücü yeter mi bilemem.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden şüphelisin abi. Yener yenilir puan alır alamaz iyi hoca kötü hoca hepsinden bağımsız olarak söylüyorum, eğer Galatasaray a hoca olmak istiyorsa bizi de feneri de rahatsız etmesi lazım yoksa kim alır ki? Yani seversin sevmezsin ama bu maça en az bizim maç kadar hırslı ve hazırlanmıştır, buna mecbur yani yerinde saymak istemiyorsa. Sonuç ne olur bilinmez, günün sonunda 10 pozisyonun biri girse Arda nın takımı paramparça oldu dünya kadar pozisyon yediler falan diye konuşulacaktı. Biraz akıl yürütün. Arda fenere yatacak hal yok, elinden gelenin fazlasını yapar tutar tutmaz orası nasip.

arda t. aslında dünyanın en iyi hocaları ile çalıştı. eğer gs ile kendi hikayesini yazmak istiyorsa, teknik açıdan bu tecrübelerini orijinal bir karakterizasyon ile bütünleştirip, avantaja çevirmeli.

ancak şu anki haliyle kötü bir fatih terim taklidi gibi duruyor. (aşırı duygusallık, uç tepkiler, en ufak bir tersilkte trip atma modu vs vs). büyük takım cehennemizasyonunu kaldıracak bir ruh haline sahip değil gibi.

okan hoca ise tamamen nev-i şahsına münhasır bir görüntü çiziyor. bazı noktalarına katılmasak da, gs'ın "yeni fatih terim'i" değil, birinci okan buruk'u oldu.

bu arada arda'nın gs hocası olmama ihtimali 0. eninde sonunda o gün gelecek. umarım o güne kadar kendini her açıdan hazırlar ve başarılı bir kariyeri olur. ancak ben de şu anki görüntüsüyle başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Neden şüphelisin abi. Yener yenilir puan alır alamaz iyi hoca kötü hoca hepsinden bağımsız olarak söylüyorum, eğer Galatasaray a hoca olmak istiyorsa bizi de feneri de rahatsız etmesi lazım yoksa kim alır ki? Yani seversin sevmezsin ama bu maça en az bizim maç kadar hırslı ve hazırlanmıştır, buna mecbur yani yerinde saymak istemiyorsa. Sonuç ne olur bilinmez, günün sonunda 10 pozisyonun biri girse Arda nın takımı paramparça oldu dünya kadar pozisyon yediler falan diye konuşulacaktı şimdi çelme taktı deniyor, halbuki biz kendimizi yenemedik Arda bizden puan almadı. Biraz akıl yürütün, hayvan gibi hazırlanmak zorunda bu maça mecbur yani buna fenere yatacak hali yok, elinden gelenin fazlasını yapar gücü yeter mi bilemem.

fenere yatmaz tabıkı ve iyide top oynuyor eyüp yani baskısı dönen topları alması mac boyu çok şut denemeleri filan hep olumlu 8jklı tayfur olmasa mesela o macta puan almıslardı hemde iyi oynayarak

arda da cok sevdigi belezoglu abısındeki gibi içinde aşırı hırs öfke oldugunu düşünüyorum
o yuzden hocalık namına çok umudum yok
misal yarın iyi hazırlar takımı ama gerçek gs lı olan adam köpek gibi şaibeli kalecisini sonra caneri sonrada tinerci tayfuru oynatmaz

bunları yaparsa şayet ozaman yenilse dahi kredisini yitirmez ama öbürtürlü o şikeci oyuncular yüzünden onada damga yapışacak,bukadar basit
hani arda çok zeki filan deniyor ya göstersin bakalım nekadar zeki

arda t. aslında dünyanın en iyi hocaları ile çalıştı. eğer gs ile kendi hikayesini yazmak istiyorsa, teknik açıdan bu tecrübelerini orijinal bir karakterizasyon ile bütünleştirip, avantaja çevirmeli.

ancak şu anki haliyle kötü bir fatih terim taklidi gibi duruyor. (aşırı duygusallık, uç tepkiler, en ufak bir tersilkte trip atma modu vs vs). büyük takım cehennemizasyonunu kaldıracak bir ruh haline sahip değil gibi.

okan hoca ise tamamen nev-i şahsına münhasır bir görüntü çiziyor. bazı noktalarına katılmasak da, gs'ın "yeni fatih terim'i" değil, birinci okan buruk'u oldu.

bu arada arda'nın gs hocası olmama ihtimali 0. eninde sonunda o gün gelecek. umarım o güne kadar kendini her açıdan hazırlar. ben de şu anki görüntüsüyle başarılı olabileceğini düşünmüyorum.
Hocalığından bağımsız konuşuyorum renktaş. Bize gelme ihtimali de %100 değil bence. Bu maçlarda başarılı olamamış bir Arda Galatasaray a hoca olamaz. Bize gelecekse bizim maçlar ve fener maçları direk referans. Daha hocalık görmedik kendisinden açıkçası. Ama duruşu falan çok sevdiğim bir adam değil. Hocamız olsun da istemem açıkçası. Benim demek istediğim Arda rekabetçi adamdır seversin sevmezsin, bu maça iyi hazırlanacağını düşünmüyorum falan çok saçma şeyler bunlar yarın 5 yese de ben salmış fenere yatmış falan gibi düşüncelere girmem asla.

Ardacığım kamuoyunu susturdun çıktın bizden puanı aldın. Helal-i hoş olsun da

Şimdi fenerbahçeden de en az 1 puan almazsan üstelik kendi evinde ondan sonra çıkıpta bize maval okuma. Üstüne düşeni yap.

Geri
Üst Alt